צפיה בהודעה בודדת
ישן 28-11-13, 14:03   #11
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס

ציטוט:
פורסם במקור על ידי elic צפה בהודעה
מעולם לא אמרתי שאני עילוי.
אמרתי שאני בטוח בעובדה שאני מגיע בצורה שמכבדת אותי, ואת הדרך שעברתי, ואני בא לשם נטו לחוויה.
להגיד שהמתחרים האחרים היו בדיחה? אתה מצחיק אותי, תעמוד לידם ותגיד את זה, הכל שונה במציאות צריך לראות הכל מול העיניים שלך!! תגיע פעם אחת לתחרות ותבין על מה מדובר!
תעבור הכנה לתחרות תבין במה מדובר.
אני לא משתחצן נמאס לי לראות את העדר שהולך אחרי 2-3 משתמשים שחוזרים על אותו דבר בכל נושא ונושא 'אתה קטן' בזמן שהוכחתי לכם כבר אלף פעם שלא.
משקל במה 73 קילו על 1.76 להכנה ראשונה זה מצב מעולה ועמדתי נגד אנשים שכבר שנה וחצי מתכוננים רצוף לתחרויות! אני גאה בהישג שלי ובכל הדרך שעברתי מא' עד ת' ויעידו אנשים שישבו בקהל משורה ראשונה עד אחרונה ופירגנו ואמרו שנורא הפתעתי.
זוויות? בקושי הבאתי תמונות , מה גם שבפוזדאון עצמו אני עמדתי צעד מאחורי כולם מה שדווקא נותן 'זווית רעה'.

תתחיל לעבור על התגובות שוב בשביל לקבל פרופורציה לגבי הגישות השונות של אנשים פה.
שוב, אמרתי לך, לדעתי כן הפתעת, לטובה, ואמרתי שמגיע שפו...

אבל היה חסר בשר, ואתה יודע את זה אז למה אתה מתווכח? תקבל ביקורת, תגיד וואלה עליתי נתתי פייט ועשה לי טוב, פעם הבאה אני יבוא יותר מוכן, נקבל בהבנה ונתמוך....

אבל אל תגיב בזלזול ובאטימות...

בהצלחה בכל מקרה, לדעתי האישית היה חסר קצת בשר אבל בסה"כ הפתעת...

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."
gorneo1 מנותק   הגב עם ציטוט