צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-11-13, 10:41   #4
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
Thumbs up

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אלברט ברכה צפה בהודעה
אתה עולה באחוזי שומן כשאתה לא עושה אירובי כי אתה לא מצמצם את העודף הקלורי בעזרת האירובי, לא כי האירובי שורף לך שומן.

מה שכן ישרוף לך שומן זה ספרינטים או אימונים מטבוליים, אירובי ידלל לך תגליקוגן (רע מאוד אם המטרה שלך היא לגדול), ישרוף פחמימות והשריפת שומן בו ממש מינורית, לעומת ספרינטים או אימונים מטבוליים שגם שורפים הרבה יותר קלוריות במנוחה ובעיקר מעלים את הרמות טסטוסטרון והורמון גדילה בדם (יש קשר ישיר אימון ברמת חומצות חלב גבוהות להיפטרופיה ורמות גבוהות של הורמונים אנבוליים).
אתה מלמד את זה שיודע ורב עם כולם על זה... חחחחח...

אני יודע אני מדבר על ספרינטים ועל אימוני אירובי מאוד עצימים של עד 20 דקות... [הייתי עושה כמעט כל יום] וכמו שכבר הסברתי כרגע המצב העובדתי שבמאזן שלילי אני יורד מאסה במאזן נטרלי אני עולה שומן רוצה או לא רוצה ובמאזן חיובי אני מעט משמין אבל עולה מאסה, עד עכשיו התבססתי על האירובי והאפטר ברן כדי לצמצם כמה שאפשר את העליה באחוזי שומן [יותר טוסטסטרון= פחות שומן בגוף]
ואפילו לרדת כי הייתי בחיטוב,
כרגע יש לי בעיה בקרסול כבר תקופה והכל תקוע, אז החלטתי לחזור למאסה עד שאני יחלים [בעזרת השם אולטראסאונד שבוע הבא ואני מקווה לטוב]....

על כל פנים, אני שמח לראות שיש פה עוד כמה אנשים שמבינים עניין למרות שמידי פעם קשה קצת להבין אותם...

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."
gorneo1 מנותק   הגב עם ציטוט