צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-07-13, 15:08   #2
Holy_Templar
מנהל הפורום
 
הסמל האישי שלHoly_Templar
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 4,423
גיל:: 38
חדר כושר: חדר כושר
שלח הודעה דרך MSN אל Holy_Templar
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי harel1981 צפה בהודעה
שבוע טוב!
לפני שבוע בדיוק העלתי את המשקל במשקולות לאימון רגליים (מצטער, לא בקיא בשמות),
ולאחר האימון האנארובי, רצתי 5 קילומטר בהליכון במהירות ממוצעת של 13 קמ"ש (כהרגלי פעמיים בשבוע). לקראת סיום הריצה התחלתי להרגיש כאבים בחלק החיצוני של הברך ברגל שמאל והפסקתי את הריצה. בערך יום וחצי הרגשתי את הכאב, הוא לא היה חזק, אבל הגביל אותי בתנועה.
החלטתי לתת מנוחה של שבוע, והיום שהייתי בטוח שהכל עבר, כי כבר לא הרגשתי שום כאב, אחרי 7 דקות של ריצה קלה התחלתי להגביר קצת את הקצב ומיד הכאבים חזרו, עד כדי כך שלא יכולתי להמשיך לרוץ בכלל.
כרגע אין לי כאבים והתנועה לא מוגבלת.
האם זה משהו שמצריך בדיקת רופא? או שפשוט מומלץ לתת לרגל מנוחה יותר ארוכה?
יש פעולה כל שהיא שאמורה לעזור להחלמה במקרה כזה?
תודה מראש.
תהיה חכם, אם אתה עובד עם משקלים גבוהים ומייד עושה גם אירובי ומתחילים לך כאבים זה יכול להיות כל מיני דברים.

נסה לעבוד עם משקל נמוך יותר ולעשות אותו דבר ולראות האם מתחילים לך כאבים, ייתכן שזו הרצועה של הברך ואם זה המצב זה מצב חמור שדורש טיפול, כי אם תתפתח לך דלקת שם זה יכול להשבית אותך לחודשים או אם תמתח את הרצועה הזו.

אני הייתי ממליץ לנסות שוב במשקל נמוך ולראות מה התגובה של הרגל, אם הכאב חוזר גש לאורטופד בכדי לבדוק, זה עדיף שהוא ימצא שאין לך כלום מאשר שתגיע עם רצועה קרועה או מתוחה או מודלקת למיון
__________________
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves."
- Mark Rippetoe -
Holy_Templar מנותק   הגב עם ציטוט