ציטוט:
פורסם במקור על ידי AchiliZ
10 סטים חזקים כול אימון (3 תרגילים,לפי סטים 4-3-3) והתרגיל האחרון שכיבות שמיכה מקבילים חזה תחתון/עליון בקרוס פימפום עד כשל...יעשה אחלה עבודה לשלב סופר סטים אימון כן אימון לא סופר סט אחד מספיק.....
דוגמא לסופר סט חזה בשיפוע 10 חזרות וישר לאחר מכן חזה רגיל דאמבלים או מוט 10-8 חזרות...פלייס חופשי בשיפוע/פרפר מכונה ויש עוד המון...
עיקרון חשוב בבאדי בילדינג זה לא כמה אתה מרים זה איך אתה ניראה בסופו של יום
|
כן כי מה שאתה הצעת לו מראה על רמה מאד גבוהה של ידע. nigga plz
חוץ מזה אז מה אם הוא ביקש עזרה בAB , גם SS זה AB יא סתם ובלי קשר גם בתוכנית אימונים אפשר לעשות בנץ 3X5 עם עליה של 2.5 קילו כל אימון. אתה פשוט לא מספיק "מבין" בשביל מה עומד מאחורי ההתקדמות הליניארית. אם היית מבין משהו באימוני כוח הייתי מפתח איתך דיון אבל אןי לך מושג וחצי מושג על הסוג אימונים הזה. ומה זה ליישם אימוני בילדינג - להיראות טוב? וואו כל פלוץ במכון עם טיפה גנטיקה יש לו חזה וריבועים וואו ביג דיל, נראה אותך אי פעם עובר סקוואט 200 תאמין לי שזה יותר קשה פי כמה וכמה מלהיות נער חוף ובטח שנדרשת הבנה קצת יותר ממוצעת באימונים כדי להשיג את זה, להשיג גוף יפה לא צריך לדעת יותר מקצת על תזונה ופימפומים מפה עד הודעה חדשה... אז לדבר לי פה על יישום זה קצת עילג מצדך. בכל מקרה אתה ילדון שלא מבין כלום מהחיים שלו אז אין לי מה להתווכח איתך, לך תשלח לבחורות תמונה של הריבועים שלך האיסיקיו.