ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore
אני לא הייתי עושה abc עד שלא היה לי סקוואט מעל 180 לחזרות דדליפט 200+ בנץ 120 לחזרות ופרס 80 לחזרות ככה שאין לי מה לעזור לך כי אתה לא רוצה לשלב תרגילים מורכבים. ככה שאמרתי בסופו של דבר אתה לא תתחזק כי לא תתקדם ליניארית כל אימון במשקלי עבודה בגלל שיש לך יותר מידי נפח ואתה בכלל לא עובד על התרגילים המורכבים הכי חשובים למתאמן. כל מה שהגוף שלך יידע לעשות אחרי תוכנית כזאת היא לפנות חומצות חלב מהשריר יותר ואולי תשיג טיפה היפרטרופיה (בזמן ארוך משמעותית ממה שתוכל להשיג מתוכנית נורמלית). אני לא הולך לבנות לך תוכנית ולא "לשפר" לך אותה. בשביל זה אנשים משלמים כסף וגם ככה אתה לא תקשיב, לך תקרא מאמרים ותבין לבד למה אין טעם להתקדם לתוכנית כזאת במצבך. אתה לא בילדר מוזרק ואתה עדיין חלש אז מה אתה בעצם מנסה להשיג בתוכנית המטופשת הזאת?
|
א' ל איך אתה אומר שאני חלש? נראה לי שסקוואט 155 ודאד ליפט 160 זה לא כזה חלש - אם כל הכבוד ל180 וה-200+ שלך...
ואני מאוד הייתי רוצה לעבוד ab ולא abc אבל מחוסר ברירה אני חייב לקצר את האימון כדי להספיק לשלב ריצה בסופה כי אני רוצה להרזות קצת כי עשיתי ss ומאוד השמנתי בא...
ולמה אתה אומר שאני לא יקשיב... אני יקשיב טוב מאוד בשביל זה אני פה ובשביל זה אני פותח נושאים שבהם אני שואל שאלות.
אחריי שעשיתי את ה-ss וואללה הגעתי למשקלים מכובדים הדעתי עם עצמי למסקנה שאין לי בעייה להיות "חלש" כאמור ולעבוד על 110 ק"ג סקוואט ודאד ליפט ועל 80 קילו באנצ' ולהראות עם גוף טוב מאשר לדחוק ולהרים פי 3 יותר אבל בשביל זה לאכול המון ולהשמין - כי אני משמין מאוד מאוד בקלות!
אז מה אני יכול לעשות לא כולם זכו בגנטיקה מבורכת, אז אני משחק ומתקדם עם הקלפים שחולקו לי...
אז א תזלזל בי ותעשה ממני איזה ילד כפות שלא מבין כלום ותתנסה עלי (כמו שדרך הגב 95% מהפורום הזה אוהב לעשות) ולחשוב שחוץ מכם אף אחד לא יודע שיט... אלה תעשור טיפה עם מה שאתה יכול...
תן לי פה ושם איזה טיפ איך לשפר את מה שיש לפי המטרות שלי...
כי ואללה יבוא עליך מתאמן בעבודה ויגיד לך ת המטרות שאני אמרתי... אתה לא תגיד לו - "לא, לא, לא... אתה לא יכול לעשות את זה... אתה חייב עכשיו לעבוד עד 6 חזרות ואז תיהייה ממש חזק!"
לא מעניין להיות חזק... מעניין להיות יפה!
אז יש לך איזשהן דריכים וטיפים לתת לי לעזרה או שכל מילה שיוצאת לך מהכסף אני צריך לשלם? אווו מאמן דגול...