צפיה בהודעה בודדת
ישן 18-08-12, 22:01   #8
kobi_20
חבר פעיל

חדר כושר: צה"ל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי isnocs צפה בהודעה
זה שיש לך מוטיבציה להגיע רחוק ורחוק מאוד זה המפתח להצלחה וככל שתיהיה לך יותר מטיבציה ככה תשיג תוצאות טובות יותר על פני אנשים אחרים .

בעיניין הבלוק שהיגעת אליו .

תוספי תזונה לא יעזרו לך לעבור את הבלוק. רוב האנשים שמתאמנים טבעית מגיעים במוקדם או מאוחר לבלוק כזה.

הדרך הכי טובה לעבור את הבלוק הנ"ל וכן לשמור על התקדמות היא בעצם עלייה במשקלי עבודה.

מתאמנים טבעיים חייבים לבצע סוג של מנוחה או מנוחה אקטיבית במצב שבו הם מרגישים שנתקעו.

ביצוע מנוחה שכזו נותן לגוף שלך "תנופה" להמשך גדילה וכמובן לעלייה במשקלי עבודה. (קשה פסיכולוגית עובד פרקטית)

בנוסף היתי ממליץ לך לקצר את זמני אימוני הכוח לעד 45 ד' בנוסף לבטל לגמרי אימונים אירוביים (בשביל זה יש חיטוב) .

לעבור לתרגילים המשלבים מספר גדול של שרירים. (סקוואט, דדליפט, דחיקת חזה בשיפוע עליון בלבד, דחיקת כתפים וכו')
ואני מבטיח לך שההתקדמות שלך תמשך !!

(תוסף תזונה היחידי שהיתי ממליץ לך הוא הקריאטין, במידה והוא ישפיע עליך תהנה מתוצאות נחמדות.)
ובכן השברי מאמץ שאובחנו לי ברגליים בהחלט יבטלו את אימוני האירובי שלי לחודש הקרוב חח [אובחן אצלי אחרי שפתחתי את הפוסט הזה)(ולמען האמת יש לי גם חשד לדלקת מפרקים בידיים...גם זה מקשה עליי כרגע)
אני בהחלט אקח את העצות שלך לתשומת ליבי ואתחיל ליישם את מה שאמרת!
רק אשמח אם תוכל לפרט על המנוחה האקטיבית שדיברת עליה? נראה לי עכשיו, עם הדלקות והשברים, זאת הזדמנות טובה לעשות את המנוחה הזאת
kobi_20 מנותק   הגב עם ציטוט