צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-04-12, 22:15   #90
ladybug
חבר פעיל

הסמל האישי שלladybug

עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין

ציטוט:
פורסם במקור על ידי smokingsnake צפה בהודעה
אח שלי גיבור וסוס, 85 קילו זה שחיף, אני בטוח שיש לך יד 44 וחזה גדול להרשים את הבחורות, סחתיין וסלמתאק, כשאני רואה בנאדם אני לא מסתכל על הגודל זרוע שלו ובוחן לפי זה, אני לא אעמוד לידך כי אתה מפחיד אותי

לעניין, הויכוח הזה מפגר, הרבה חברי'ה שמתאמנים איתי ואני מכבד מאוד זה אנשים שמתאמנים כמפתחי גוף, ועדיין אלה ש"גדולים" שוקלים הרבה יותר מ85(הרבה יותר=10 קילו לפחות), אני לא אגיד שמות כי זה דיון מפגר, יש אצלנו מפתחי גוף(חלקם מתחרים/התחרו בעבר) וכולם שוקלים מעל 100 וגם יותר ממני

אני לא יכול להגיע למשקל גוף הזה גם אם אני ארצה מאוד, אומנם אני "שמן"(16-17% שומן) אבל מ103 לרדת 18 קילו לא יקרה בזמן הקרוב כי אין לי מטרות להתייבש או להגיע לאחוז שומן קיצוני(מבחינתי 8 אחוז שומן זה קיצוני).

אין דבר כזה 85 קילו מאסיבי אלא אם כן הבנאדם 1.60, אפשר להרשים ככה ילד בן 15 שחולם להיות חזק, אני רגיל להתאמן בסביבת אנשים ששוקלים 100+(רובם ככולם מעולם פיתוח גוף אז אי אפשר לומר שהם שמנים כשיש להם קוביות בבטן בזמן מאסה)....
חשבתי שאתה בחור חכם טיפה,לעומת זאת נתת טענה מטומטמת.100 קילו פלוס עם קוביות ואנשים שמתחרים?מזריקים אני מאמין?כי אם כן אז אתה בא להשוות אנשים על חומרים למישהו שהוא טבעי כמוני?ובוא תראה אותי במציאות ותגיד לי אם אני מסיבי או לא,מצד אחד אני מבין אנשים כי המשקל לא נשמע הרבה,אבל אני נראה 90 קילו פלוס וכול אחד שמנחש את המשקל שלי נותן לי מעל 90.הרגליים שלי לא גדולות ורוב המסה שלי בחלק העליון,היקף 45 ידיים רוחב כתפיים מטורף וטרפזים מפלצתיים,נראה מסיבי גם במשקל הזה כמה שזה מכניס פה את כולם לשוק,ושוב ההשוואה היא על אחוזי שומן כאלה,אי אפשר להשוות בנאדם ששוקל 100 קילו גובה 1.70 אבל אחוז שומן גבוה יחסית כי זה לא דוגמה ולא השוואה,באחוז שומן נמוך משווים,כי אנחנו משווים שרירים ולא שומנים מסכים?כי אם ככה אז אני פשוט יחזיק מאנשים ששוקלים 150 קילו עם 40 אחוז שומן והיקף ידיים 70.מטורף פשוט.
ladybug מנותק   הגב עם ציטוט