צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-04-12, 21:43   #5
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug צפה בהודעה
חחח פשוט מדהים אותי הטמטום שרץ פה,85 קילו זה גפרור?בוא תעמוד לידי כפרה אנחנו נראה מי נראה גפרור ליד מי,אנשים חיים בסרט רע כאילו,קשה לכם לקבל את זה שזה מכוער,העיקר להיות "גדול"
שגם מה גדול בנתונים שלך אני עדיין לא מבין.אבל אם יצא הזדמנות ואתה תראה אותי במציאות אולי תשתנה לך קצת הראיה של כל הגפרורים למינהם,יא ליצן.
אח שלי גיבור וסוס, 85 קילו זה שחיף, אני בטוח שיש לך יד 44 וחזה גדול להרשים את הבחורות, סחתיין וסלמתאק, כשאני רואה בנאדם אני לא מסתכל על הגודל זרוע שלו ובוחן לפי זה, אני לא אעמוד לידך כי אתה מפחיד אותי

לעניין, הויכוח הזה מפגר, הרבה חברי'ה שמתאמנים איתי ואני מכבד מאוד זה אנשים שמתאמנים כמפתחי גוף, ועדיין אלה ש"גדולים" שוקלים הרבה יותר מ85(הרבה יותר=10 קילו לפחות), אני לא אגיד שמות כי זה דיון מפגר, יש אצלנו מפתחי גוף(חלקם מתחרים/התחרו בעבר) וכולם שוקלים מעל 100 וגם יותר ממני

אני לא יכול להגיע למשקל גוף הזה גם אם אני ארצה מאוד, אומנם אני "שמן"(16-17% שומן) אבל מ103 לרדת 18 קילו לא יקרה בזמן הקרוב כי אין לי מטרות להתייבש או להגיע לאחוז שומן קיצוני(מבחינתי 8 אחוז שומן זה קיצוני).

אין דבר כזה 85 קילו מאסיבי אלא אם כן הבנאדם 1.60, אפשר להרשים ככה ילד בן 15 שחולם להיות חזק, אני רגיל להתאמן בסביבת אנשים ששוקלים 100+(רובם ככולם מעולם פיתוח גוף אז אי אפשר לומר שהם שמנים כשיש להם קוביות בבטן בזמן מאסה)....

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט