ציטוט:
פורסם במקור על ידי TheYawa
שמע לאון... תודה גבר! עזרתה לי מאוד!
כיף לדבר איתך על נושא עיניין משותף!
מאיפו אתה בארץ?
ועוד בקשה קטנה: זרוק לי את כל האופצית שלך לחלבון דל שומן ושיהייה כמה שיותר זול...
ז"א דרכים להוסיף חלבון לתפריט שיהייה כמה שיותר דל שומן וקלוריות וזול... זרוק כל מה שעולה לך בראש בעיניין.
|
בכיף תמיד שמח לעזור.
Lentlis;
http://en.wikipedia.org/wiki/Lentil
כמות מטורפת של חלבון 28, ל100 גרם, 56 פחמימה יחס 1:2. - עדיף לשלב אותה עם בשר או דגים אבל לא נורא אם ארוחה אחד ביום תהיה מרק עדשה.
שעועית/חומוס.
ואלה לא עולה לי משהו לראש עכשיו,בכללי אם אתה על דייטה דלת פחמימה סגנון לייל מקדנולד יש הרבה סוגי אגוזים וגרעינים שהייתי ממליץ אבל אם משהו אחר לא רואה סיבה לעבור את הדבר הזה.
בוקר אצלי היא רק חלבית, צוהריים רק בשרית וערב שוב רק חלבית.
סויה מקור נהדר לחלבון, יקר אבל אם אתה עושה את הסויה מפולי סויה בבית, זה יותר טבעי והרבההה יותר זול. 125 גרם של פולי סויה זה ליטר חלב סויה.
אין בעיה לשלב אם כל פחמימה מורכבת גם חלבון, אורז\פירה\לחם - בשרר דגיים, שיבולת שועל,כוסמת,לחם - חלב,רוויון,סויה,יוגורט,גבינות.
ארוחה אחרי אימון תמיד משהו בסגנון סוכר פשוט כמו לקטוז מחלב או איזה פרי עם טבורוג או עוד יותר טוב טבורוג+חלב+דבש- פצצת קלוריות ואנאבוליות בשיאה :P
אני לא אנטי בשר או דגים או חלב כמו שחושבים פה, אני בעד מינון סביר לכל דבר לכן משתדל לא להפריז בכלום שלי ספציפית זה קשה בטור אחד שחיי על דברים מוזרים כמו 5 ליטר חלב ביום,דייטות ביצים בשר דגים,דלות פחמימה,קטוגניות וכו.
אני מרחובות, שמחתי להכיר.