צפיה בהודעה בודדת
ישן 04-03-12, 00:51   #5
ANABOL
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלANABOL

כללי:: מאמן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי menianti צפה בהודעה
צא מהסרט של מסה נקייה כי אין חיה כזאת, יש מסה מלוכלכת או קצת מלוכלכת אבל נקייה אין!
1. התוכנית שלך על הפנים! למה? כי לפי מה שאתה כותב אתה מן הסתם מתאמן מתחיל, ועדיף שתתמקד בתור התחלה בתרגילים המורכבים (סקוואט, בנץ, פרס, דדליפט) ושתבין את זה אז תגדל...
הייתי ממליץ לך על ss כתוכנית טובה אבל היא לא תתאים לך כי אתה רוצה מסה לא מלוכלכת, לכן תעשה ab עם תרגילים מורכבים ותראה פי 1000 תוצאות, וכן ab או ss זאת תוכנית של 3 פעמים בשבוע.
2. תלוי מאוד בתפריט שלך ובמטרה של האימון שלך, אל תתפטה לקנות כל מה שכותבים לך אלא אם באמת אתה זקוק לתוסף הזה כי נראה לי שאתה בטוח שאתה הולך להתנפח בגלל שאתה קונה את האבקה הזאת אבל שממש לא, כי לא תראה שום הבדל אלא אם תאכל כמו שצריך באופן כללי, רק אז תראה תוצאות בהתאם, כי האבקה היא לא אבקת קסמים אלא תוסף תזונה וכמובן שלא מנה עיקרית...
3. תעשה מתח ודדליפט ואל תתקרב לשום תרגיל אחר.
4. אין לי מושג בזה, אבל אני רואה שהידיים הם השריר הכי חשוב לך וכאן היא הטעות שלך ושל הרבה מתאמנים, ברגע שתתאמן על כל הגוף כולל רגליים תראה שהידיים שלך ענקיות ועם פורפורציה לגוף.

לא משנה מה המשקל שלך ואם אתה גבולי או לא, השיקול אם לשלב פחממות תלוי בתפריט שלך בלבד ולא איך אתה נראה, ואגב מומלץ לשלב עם החלבון פחממות לשיפור הספיגה (לאחר אימון).

שיהיה לך הרבה הצלחה ואני מאמין שאתה לא תקבל בהבנה את דבריי אז אנא תתחיל לקרוא כי חבל על זמנך ועל כל אימון שאתה עושה ובמיוחד על כספך....

אני לא מסכים איתך על דבר אחד
לתת למתאמן מתחיל לעבוד על ss , סקוואט , דד ליפטים עלול להיות מאוד מסוכן.
לפחות מה בעומסים שהתוכנית דורשת.
אני מתאמן שנים, הגעתי לתוצאות מעולות וכלל המתאמנים שלי, עוד לפני שה ss הגיע לארץ.
שיטת ה ss לא רעה בכלל, אבל אחוז הפציעות בה גבוה, גם בקרב ותיקים.
מה גם, אם אתה רוצה "לתקן" אזורים בעיתיים זה די קשה, נניח ידיים קטנות באופן יחסי לגוף.

http://www.israelbody.com/image.php?...ine=1228168435
ANABOL מנותק   הגב עם ציטוט