צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-09-11, 01:20   #12
SmokingSnake
Chuck Norris's Apprentice

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Cuba צפה בהודעה
מה פציעה מינורית? הוא קרע גיד
קובה מה קרה לך נהיית רכרוכי
פציעה קשה=ריסוק של עצם/חוליה/פריצת דיסק
פציעה רצינית= פריקת כתף/ברך, קריעה מוחלטת של שריר(לשניים, או קריעה מהגיד), דלקת כרונית חריפה שמגבילה טווח תנועה
פציעה מינורית=קריעה חלקית של שריר/גיד(90% מהאנשים הולכים וחיים בלי לדעת עם פציעות כאלה)
פציעה שבשגרה=מתיחה/דלקת קלה/מכה יבשה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי yossielbaz1 צפה בהודעה
מה מטומטם אפילו הרופא אמר לי לא להתאמן כי אם אני יתאמן יוכל להיות שזה יחמיר ואני יהיה חייב ניתוח הוא אמר צריך לתת לכתף לנוח הבעיה שאני כבר לא עושה כמעט כלום יותר מחצי שנה אז חשבתי ללכת לרופא אחר אולי ימליץ לי משהו אחר אולי פיזיותרפיה או משהו אחר אני כבר לא יודע אני התייאש מהכתף.
הלכת למומחה בפציעות ספורט? ניסית ללכת לבנאדם שמתעסק עם ספורטאים או כירופרקט של קבוצע ספורט? כמעט כל ספורטאי מקצועי או שחקן בקבוצה כלשהי מתאמן ומשחק עם פציעות כמו שלך אחרי שבועיים-שלוש, זה לא שנתלש לך השריר או משהו, אפילו ניתוח לא ממליצים... חצי שנה לא לעשות כלום=מטומטם

ציטוט:
פורסם במקור על ידי נדב33 צפה בהודעה
גבר- לא נעים לי להגיד לך...
אבל בשנים הקרובות תשכח מחדר כושר
כי אם לא תשכח מחדר כושר ותנסה בכוח להתאמן
אפילו להביא ביד לא תוכל..
בגוף יש 365 גידים, בגלל גיד אחד קצת בעייתי לא תפעיל את כל השאר?

תנסה לחזור בהדרגה באיטיות ובזהירות תוך התייעצות עם איש מקצוע, "תבזבז" כמה מאות שקלים ותראה מישהו שלא ימליץ לשבת על התחת ומתעסק עם אנשים במצבך בשגרה, שווה את זה

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done

Mark rippetoe on Bill Starr
SmokingSnake מנותק   הגב עם ציטוט