צפיה בהודעה בודדת
ישן 14-08-11, 04:38   #4
denous
IsraelBody VIP - חבר יהלום

הסמל האישי שלdenous

עוסק ב:: מדריך חדר כושר

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jonathan צפה בהודעה
הדרך להוריד אחוזי שומן לא מתבססת על הדופק שאתה עושה באירובי..אז כן,יש ניוד שומן בדפקים נמוכים יותר מהדפקים הגבוהיים,אבל אני אישית,לא רואה סיבה לקנות שעון דופק רק כדי לדעת על איזה דופק אתה כדי "להוריד אחוזי שומן",אפשר גם לתת נגיעה ברדיאלי/קרוטיד כדי לדעת באיזה טווח דופק אתה,אפילו ב3-4 שניות של בדיקה.
לגבי החומצות חלב..ברגע שהם מופרשות בשרירים,יהיו לך כאבים בריצה שימנעו ממך לתת את המקסימום(זה חלק מהתפקיד שלהם),לכן העלאת סף החומצות חלב תשפר את הביצועיים בהמשך.
כל הנושא הזה,והורדת אחוזי שומן,לא תורם כזה משמעותית לחיטוב,זה מה שנקרא להתעסק בקטנות.
כמובן שקניית השעון היא לא אך ורק כדי "להוריד אחוזי שומן" אבל הקטנה הזאת כמו שאתה קורא לה , די חשובה לי ונחמד לדעת שזה יכול לעזור לי גם בזה...
לגבי שאר הדברים, אתם מחדשים לי הרבה.. זה מאוד מעניין אותי ומוסיף לי עוד סיבות לקנות את השעון..
כמובן שיש לי עוד יעדים איתו חוץ מלהוריד אחוזי שומן.. כמו לשפר את הכושר מן הסתם..
עכשיו שאלה לי אליך... אמרת שברגע שהחומצות מופרשות מהשרירים יהיו לי כאבים בריצה.. תאמין או לא כרגע יש לי כאבים חדים, לאו דווקא בזמן ריצה, בשוק הימני מהצד הקדמי, כלומר הצד הקדמי של התאומים מהעצם לדעתי. יש קשר בין השניים ? ואם כבר הגענו לשאלה הזאת.. ביצעתי המון אירובי בחודשיים האחרונים.. ריצות ארוכות, מהירויות גבוהות מהרגיל בשבילי.. בקיצור ולעניין חידשתי שיאים אישיים, יכול להיות שעברתי סף כלשהו בחודשיים האלו וכרגע מתחיל לי שבר מאמץ או פציעה כלשהי ? בהתחלה ביצעתי המון ריצות לאחר מכן עברתי להליכות עקב הכאבים, זה לא כל כך הפריע לי כי גם הגעתי לשלב שהעיסוק העיקרי שלי היה אך ורק שריפת שומן אז עבדתי לפי הדופק הרצוי אפילו שזה בקטנה כמו שאתה אומר... כרגע אני פשוט מתקשה לעשות גם הליכות אז עברתי לסקי, האירובי היחיד שאין נגיעה של העצם בפעולה הזאת.