צפיה בהודעה בודדת
ישן 27-06-11, 13:02   #56
harder
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jack3d צפה בהודעה
ראית מה קרה מהסקוואט נהייה לך חור באוזן.. סתם.. * רק בארבעה החודשים האחרונים הייתי סגור על עצימות האימון ועל תזונה ועל כמות חלבון ופחמימה עד אז הייתי סתם מסתלבט.
בקיצור , אל תיהיה יהיר תדע את מקומך - התמונה הזאת נראית יותר טוב ואפשר להבחין בגב טוב כמו שציינתי מהתמונה הראשון ומטרפזים שפה אפשר לראות אותם יותר ברור.
בכל אופן - תלך ברחוב גיבור ותצעק אני עושה 170קילו סקוואט מה זה יעזור לך?
כל אחד והמבנה גוף שלו והיכולת שלו ומספיק לטחון את זה כי חוץ מהמונה של ההודעות שעולה שום דבר לא מתבהר פה.

זה ברור , לכל אדם מיוחסים גנטיקה ויכולת מהיותו זרע.
ויכול להגיד לך שאני יותר רחוב ממך.. תמונות בקרוב.

כוח גדול בחיי יום יום יעזור לך הרבה יותר מאשר גוףף יפה וחטוב
בשבילי להיות על 12 11 אחוז שומן מספיק
אני לא רואה סיבה להיות ממש חטוב מתחת ל10 אחזו שומן אפילו שזה נחמד אם מסת שרירגדולה עושים את זה בלי בעיה אבל בשביל מה ? בשביל לזיין בנות ?
אתה ידוע שגם 18 אחוז אפשר לעשות את זה כך שזה לא רוולונתי גם בים לאף אחד לא אכפת מי יותר יפה יותר גדול יותר חטוב
לעומת זאת השריר שלי מפגין גם כוח וגם בעתיד יופי אחרי חיטוב
כוח רב יכול יום אחד להציל אותך ממווות גוף יפה לא יעשה את זה
תרא את הכמות המאסה שיש לי במשקלים עבודה בנינונים האלה ושאני ישפר אותם בעוד 20 קילו
אני יראה הרבה יותר גדול ושאני יתחיל להתאמן פיצולים יותר נפח יותר חזרות לשרירים בודדים ..אני יגדיל עוד יותר את מסת הגוף שלי בזמן קצר יותר... ושאני יתחיל להזריק (מה שלא יקרה) אני יכפיל פי 3 יותר את את מסת הגוף שלי ואת הכוח שלי וזה הכל בגלל שהכוח שצברתי כמתאמן מתחיל בינוני