"פסיכופט", כדאי שתנמיך ציפיות כי אתה סתם תתאכזב. עוד לא עברו 3 שבועות ואתה כבר מחכה לס"מ הבא, זה לא עובד ככה. רוב המתאמנים שנתקלתי בהם, מחכים כמה חודשים טובים לס"מ עלוב ביד והם גם לא מתאמנים ותיקים במיוחד.
לדעתי תוכנית מחולקת ל- AB תהיה טובה מאוד. למרות שאני לא מנוסה בתוכניות חלוקה כמו ABCD כאלה, אני לא מעריץ נלהב שלהן. ניסיתי כשבועיים לעבוד ככה (עד שפרצה המלחמה ונאלצתי להפסיק) וזה פשוט בלתי אפשרי לעשות מעקב נכון אחר התקדמות המשקלים. אני אישית ממש לא אהבתי. פשוט יותר מידי סטים באים על חשבון אימון אינטנסיבי של מס' סטים מצומצם ונכון. ככה אני מרגיש בכל אופן, יכול להיות שלמישהו אחר ההרגשה היא בדיוק הפוכה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Gangsta
אתה בוכה שאתה תקוע שבוע שבועיים על אותו משקל
אני כבר כמעט שנה על 36-37 ס"מ
אני משתגע כבר
ואין לי כוח להשקיע בתזונה
|
אני הייתי תקוע חצי שנה על אותו משקל ועל אותם היקפים פחות או יותר. התחלתי לקחת קריאטין מונו, עשיתי העמסה ותוך חודש המשקל שלי קפץ ב-4 קילו, היקף היד שלי גדל ב-ס"מ וחצי. אני יודע שזה הרבה נוזלים שהקריאטין ספח, אבל אני שבועיים אחרי סיום הסייקל ומשקל הגוף ירד רק בחצי קילו (גם כן בגלל שהייתי קצת חולה ביומיים האחרונים ופחות אכלתי) והיקף היד לא ירד עדיין. אני עדיין לא יכול להיות ב-100% בטוח שלא תהיה ירידה בשבועות הקרובים, אבל אני כן בטוח שהקריאטין עשה את העבודה שלו.
המלצתי אליך, תנסה לקחת קריאטין מונו
עם העמסה של שבוע, 20 גרם כל יום. תדאג לשתות
הרבה מים, ולא רק בגלל עניין ההתיבשות, אלא בעיקר בגלל שמים הם חלק בלתי נפרד מתזונה נכונה ומהתהליכים המטבוליים שקשורים בין היתר לגדילה. אתה יכול גם לקחת שבוע מנוחה מהאימונים לפני הקריאטין כדי לפתוח מין דף חדש שכזה.