ציטוט:
פורסם במקור על ידי lеon
ריאליזם.
לא משנה איזה תוכנית. רקמת שריר, כמה בן אדם בחודש ישיג? אם מתאמן מתחיל בערך קילו בחודש, וכל חודש פחות ופחות,
p90x היא תוכנית fitness ולא בחזרות נמוכות לדוגמא ss ז"א הרבה חזרות ותומך בחילוף חומרים על היפרטרופיה .
http://naturalbodybuildingtips.com/how-many-reps/
אתה תגדל, רק בערך חצי מתוכנית כוח רגילה יש כמובן חוץ מ אבל עדיין.. איך שהוא גדל שם לעומת שזו תוכנית פיטנס.. לא הגיוני בו נגיד כך, גם איזה 7 אחוז שומן ניראה לי וגם הוסיף מסה בצורה מרשימה+הוא מארה"ב, ובארה"ב חומרים זה משהו שיותר קל להשיג (bigger faster stronger)..
Edit: אבל עדיין זו תוכנית חוסכת זמן אחושרמוטה וזה עדיפ על מכון אלא אם כן אתה רוצה ממש לגדול ("להתנפח") למה?
נגיד אימון ab סביר בין שעה לשעה וחצי - נטו אנאירובי..
+כדי להישאר על אחוז שומן סביר ולהמשיך לגדול ככפי שידוע ככל שיותר אחוז שומן כך גם מסת שריר קשה יהיה לצבור ככה עדיף להשקיע באירובי.. For maximum growth תוסיף 30 דקות ריצה 300 קלוריות בערך שורף.
שעתיים אימון. כל יוםםם.. תוככןן זמן למה? עד שאתה מגיע,מתאמן ומתכונן לוקח זמן נגיד 3 שעות? P90x אתה מתחיל בבית ואם אתה משקיע 58 דקות אתה מסיים ועושה את אותו אירובי ואנרובי.. גודל פחות אבל עדיין יש הרבה היתרונות אחרים כגון flexibility yoga tempo.. פשוט להיות בכושר בןזונה..
|
ואוו אחי 3 שעות של כושר ביום נראלי הגזמה ביותר
אני יתחיל בזה שאני יעשה תp90x עשיתי כבר חזה וגב
אימון ראשון היום של הp90x זה היה ממש קשה לא קל!
+ אני מוסיף הליכון כמה שאני יכול מעל 5קילומטר אבל אין מצב שפחות
אוכל נכון עד 1500 קלוריות לא יותר ונראה כבר תתוצאות עוד 45 יום
אני עושה תהליך מזורז ^^