ציטוט:
פורסם במקור על ידי subzero1122
בסקבט - מי שיש לו קצת שכל לא יתאמן מחוץ לכלוב. בכלוב אפשר להכשל בכיף גם עם 300 קילו ולא יקרה כלום (בהנחה וזה לא כלוב מלגו), אם מסיבות לוגיסטיות אין כלוב, גם ככה בהנחה ולספוטרים אין נסיון אמיתי בכשלים עם משקל גבוה, עדיף בכלל שיתרחקו מהמוט כי בכשל כל מיני דברים יכולים לקרות, ואם אין תזמון ותאום בין הספוטרים יכולה להיות תאונת שרשרת.
בבנץ' תמיד אפשר למצוא 2-3 סאקרים שאחד מהם יוציא את המוט וה2 האחרים יעמדו בצד, לרובנו גם ככה לא יהיה צורך ל2 הסאקרים האחרים, זה לא שמישהו פה לוחץ 200.
|
אין אפשרות בחיים להגיע לסקוואט במשקל מכובד בלי כלוב, אני מתאמן ככה ולוקח את הסוואט מהבנץ עושה צעידה עד סוף הספסל ,מסיים ת'סט ואז צעידה ברוורס(העלתי איזה סרטון של חזרות מהחימום של 100 קילו מתישהו) אני הגעתי ל130 קילו סקוואט ל3 חזרות כמעט נכשלתי וראיתי את הסוף , אחרי זה ברוורס שרציתי לשים את המוט התיישבתי ונשבר לי הגב.