ציטוט:
פורסם במקור על ידי אמרון
אני לא רואה מה מסובך פה לתת את כל כולך לשש חזרות לנוח 8 דקות ולעשות את זה עוד פעם זה גם משעמם חסר פלפל לאימון וזאת דעתי האישית לא פוסל אף אחד שמתאמן ככה כמו שאתם לא צריכים לפסול את האימונים שלי
|
אני מבטיח לך שב140 סקבט ל5 על 5 אין כל כולך, כי כל כולך לא מסוגל ל140 ל5 חמישיות לחזרות מלאות. (ולא, אני לא בא להסתלבט או משהו, לפני שאתה בא לחשוב ככה.).
אף אחד לא פסל תאימונים שלך, אבל הם באמת קייטנה מבחינת קושי. קושי מבחינתי הוא היכולת לעמוד במשקל.
אוקי, אז יש פאמפ למוות, ושורף, ומסיימים תאימון על ארבע.
הבעיה שאימון נפח כמו שתואר קודם, במשקלים שהשלד תאר, אתה בכלל לא מסיים, ופה ההבדל.
כשהאימון מורכב מתרגילים מרכזיים, כל סט וכל חזרה מעניינת. כשיש לך 19 תרגילים באימון ברור שההרגשה שונה. תעשה פעם אחת תאימון ותבין.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי אמרון
זה מה שאני אומר אבל שכל אחד ומה שהוא מתאמן לכן להגיד בודיבלדר זה טנק עם מנוע של טוסטוס זה פשוט מעליב ולא נכון כל אחד ומה שהוא מרגיל תגוף שלו
|
זה אתה אמרת.
למרות שלמען האמת ברמות הנמוכות והבינוניות בארץ המשפט הזה תקף ב100 אחוז, לא משנה מה תגיד או תעשה.
אנטון, חאפיז, גלעד ועוד כל מיני העלו סרטונים של דדליפט עם 240 וכאלה, שם אתה כבר מבין שהם לא חלק מהליצנים.
האמת שהנחש השמן סיפר לי דווקא על אחד האלופים בקטגוריה מסוימת שלא מסקבט 100 קילו אפילו, די בושה הייתי אומר.