ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug
עברו בול חודשיים מאז שחזרתי להתאמן אחרי ההפסקה שלי, רוצה לשמוע מה עשיתי בחודשיים?
140 בנצ' ל5 חזרות, מה אתה אומר על זה זה נחמד לא?אתה בטח בחודשיים הגעת ל200 קילו,
דדליפט הגעתי ל150 ל5 חזרות ואני מודה שהפלג גוף תחתון שלי זה החלק החלש שלי לא מתבייש
אבל מה שכן זה מה שעשיתי בחודשיים מה שאנשים מגיעים בשנים שלא לדבר על החזה שלא מגיעים
בכלל, אני מאמין אני נותן 160 לחיצה בול כמו בתקופה היפה שלי, אה וכן אני עובד פיצולים.
לפני שבכלל כולכם מתחילים לעוף פה שוב המשקלים האלה באו בחודשיים, יש לי יתרון שהייתי מתאמן
לפני אבל הייתי בהפסקה של חצי שנה והכוח לא חוזר ביום.
|
סבבה לגמרי.
מה אתה רוצה להגיד בזה?
מישהו פה השווה את עצמו למישהו אחר? לא, אבל אתה ניסית.
אני רק יכול להגיד לך ש90 אחוז מהאנשים פה היו שחיפים מתים לפני האימונים
אני שקלתי 55 לפני הגיוס
השלד 60
איש הקקה 65
וכן הלאה.
ההמלצות הגורפות לעבוד בתכניות שאנחנו ממליצים הן כדי לקצר תהליכים.
יפה לקחת בן אדם כמו ארבל שהיה בחור לא קטן כשהתחיל להתאמן, או לא יודע מישהו אחר, והפך למפלצת. לא כאן החוכמה. החוכמה לקחת שלד מת ולבנות עליו מאסה.
לא חסרים פה ליצנים שקוראים וכותבים בפורום פה כבר 300 שנה ועדיין לא התקדמו לשלב שמעבר להבין שהאפקות לא יעזרו להם, ומאז שהתחילו להתאמן עלו 5.2 ק"ג.
בדיוק לאנשים האלה אנחנו פונים.
אף אחד לא בא בהודעה שלך וכתב לך "תתחיל ss ליצן מפגר", כי אנשים יודעים מה מתאים למי ומה לא.
ותפסיק לקחת כל דבר פה אישי ולהעלב מכל פוסט שפותחים. אם לבן אדם בא להטריל לכבוד פורים אף אחד לא ביקש ממך להיות שוטר. בא לך תזרום, לא בא לך? אתה לא חייב להרוס ולהגרר לריבים.
ואיגור, תעשה לעצמך טובה ותקרא את ss כי אתה שואל פה שאלות שכתובות שם בעמודים הראשונים.