צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-03-11, 21:46   #3
Mizrah
חבר מתחיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lifton צפה בהודעה
יהיו כאלה שיגידו שאימון חזה ויד אחורית לא מומלץ כי יד אחורית עובדת גם בתרגילי חזה כך גם בתרגילי גב ויד קידמית, אז אפשר להחליף ביניהם.

חשוב שתבין, תציב לך מטרה לא משנה מה היא כח, חיטוב, סיבולת..העיקר שלא תעבוד סתם בחדר כושר כמו רוב המתאמנים שבאים מרימים 4 קילו שותים שייק ויוצאים עם חיוך, את זה הם יעשו עוד שנה בלי להגיע לאן שהציבו לעצמם. (אז מה המטרה שלך?)

לגביי התזונה, כרגע לפי המשקל שלך אתה צריך אוכל, ארוחה של טונה שיבולת שועל ובננה זה כלום מבחינה קלורית אם אתה רוצה לגדול אתה צריך לאכול, תגיד לאן אתה שואף.(איך אתה דוחף את זה בכלל עוד עם הדבש?!?!
תודה על התגובה אחי בקשר ליד אחורית וחזה אפשר לשנות את זה שזה יהיה חזה עם יד קדמית וגב עם יד אחורית.
אם זה מומלץ אני אעשה את זה אני פשוט לא יודע מה עדיף כ"כ כי יש כאלה שאומרים שגב עובד גם יד אחורית אז עדיף שלא.. מבין?

המטרה שלי לפתח את הגוף מבחינת מאסה (טיפה טיפה להתנפח באזור החזה קצת ידיים גב בקיצור הכל קצת להתנפח כזה שיהיו שרירים אתה יודע למה אני מתכוון..
ואחרי זה שאני מגיע לצורה מסויימת להוריד אחוזי שומן שבטבעי יראו את השרירים (מחוטב)

זה כעיקרון המטרה.
אין לי 7 הודעות אז אני לא יכול לשים תמונה חח איזה שטויות.. המטרה היא להגיע לכמו אלה שיש בעמוד הראשי של האתר.. דוגמאות של דוגמנים וכו'.. גוף מחוטב עם שרירים לא משהו שונה..

גם אם זה המון השקעה והכל.. אני מודע לזה אבל זה כעיקרון המטרה.. גוף מחוטב וכל זה.

בקשר לתזונה אני עדיין לא יודע.. בעבר שקלתי 87 קילו.. עשיתי דיאטה סבבה וזה הורדתי היום אני שוקל 67 כבר הרבה זמן יציב והכל.. בגלל זה לגוף שלי יש קצת מאסה בגלל שלא הייתי רזה כל החיים..
בקיצור המטרה כמו בתמונה.

מה אני צריך לעשות וכמה לאכול? הלוואי והייתי יודע.
בקשר לשיבולת שועל עם דבש זה חטיף מתוק כזה לטעמי זה אחד הדברים הכי טעימים במיוחד אחרי אימון ועם טונה :p
מה אתה ממליץ אז לעשות אחי ומה לשנות
Mizrah מנותק   הגב עם ציטוט