ציטוט:
פורסם במקור על ידי gsp
גם אצלי ואצל הרבה מאלה שעושים ss פה אין ואנחנו עושים מהמתקן הזה עם השני עמודים...עזוב שיש פה כאלה כמו קובה שבכלל עושים סקוואטים מהמתקן של המקבילים...פשוט תהיה זהיר ותדאג שיהיה מישהו לידך שיוכל לעזור לך בכשל...מעבר לזה אני מאמין שאתה מתאמן 5 פעמים בשבוע ולא נותן לגוף שלך מספיק זמן להתאוששות ואם אתה מתאמן פחות מזה אתה מזניח שרירים מסויימים אני לא רואה טעם ברמה שלך לעשות אימון מיוחד רק לאחורית קדמית אחי זה שיש יותר אותיות בתוכנית לא בהכרח אומר שהיא טובה או מתאימה לך אם סתם לדוגמא תחלק את האימון ככה:
A:
סקוואט
בנץ' פרס
יד קדמית
מקבילים
b:
דדליפט
מילטרי פרס
יד אחורית
מתח
כיסית כמעט את כל הגוף הבטן עובדת חזק בדדליפט וסקוואט אז אתה יכול לוותר עליה ותוסיף עוד איזה כמה תרגילים אם בא לך כמו בנט אובר קצת תאומים וכאלה...סטים 3x8 תעלה משקלים בהדרגה אבל לא בעצימות כמו בss ואתה גם תתחזק הרבה יותר ועדיין תוכל לתת דגשים לכל מיני שרירים קטנים
|
אם כבר משהו כזה אז כבר עדיף ss.
תראה, זה גם לא משהו נגדך או משהו כזה, אבל קשה לי להאמין אם הסקוואט החופשי שלך עם ה100 קילו הוא סקוואט מלא. רוב האנשים הממוצעים בחדר כושר מקשיבים למאמנים בקשר לאיך לעשות סקוואט והם לא אומרים להם מה צריך לעשות באמת. אני לא יודע באמת מי מכסה לעצמו את התחת... המאמנים עצמם שלא רוצים שהמתאמן יעשה סקוואט מלא מחשש לטכניקה לא נכונה ואז לפציעה, או שההנהלה של הקורסים של המאמנים פוחדת בדיוק מאותו הדבר. אתה לא חייב להוכיח לאף אחד כלום, אבל תעלה וידאו של הסקוואט ואז נגיד לך אם זה סקוואט באמת.