צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-01-11, 14:05   #3
איש הלילה
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug צפה בהודעה
180 ומעלה של סקוואטים לא עבדתי.אני יודע טוב מאוד מה אני אומר.
יש לי מושג וחצי איך עובד הגוף ולמה אתה כל הזמן מתעקש על זה שמתקדמים לאט?
אולי אתה התקדמת לאט באיזשהי תוכנית ובגלל זה עברת למשהו אחר שזה בסדר גמור אבל
לא להכליל.ואני הצהרתי שלתת למתחיל תרגילים מורכבים כמו דדליפט רק בגלל שאתה רוצה
שהוא יגדל מהר ויגיע ל180 קילו כן מבטיח לך שהוא יגרום נזק.דרך אגב מתחיל יגדל מכל תוכנית
סבירה שהוא יעשה ובקצב מהיר.ועכשיו גם אני ילך ויתעניין מה זה הביל סטאר למתקדמים שרשמת
נראה מה כל כך מיוחד.
- אין לך מושג, כי בכל ההודעות שלך עד עכשיו לא הוכחת שיש לך מושג.
- אני מתעקש, כי אני צודק. אין מה להשוות התקדמות בין תוכנית פיצולים "סטנדרטית" לבין תוכנית כמו ss או טקסס.
- נותנים תרגילים מורכבים כמו דדליפט לא רק כי הם גורמים לגדילה מהירה, אלא כי הם מערבים מסת שריר גדולה בצורה שהגוף יכול להשתמש בה לאחר מכן גם ביומיום ובענפי הספורט השונים, ובצורה שעוברת גם כן לתרגילים אחרים בחדר הכושר.
- מתאמן מתחיל יגדל מכל תוכנית השאלה מה יביא אותו לשם הכי מהר, ומה הוא יכול להפיק בנוסף למסת שריר נטו.
- שום דבר מיוחד בביל סטאר, סתם תוכנית עם קצת מחשבה מאחורייה.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug צפה בהודעה
לא משנה, ראיתי סרטונים שלך לפני שנה בערך אם אני לא טועה?190דאדליפט יש מצב?ומה שבא לי להגיד לך
זה שאתה פשוט עושה צחוק, ראיתי גם תוכנית אימון ואיך אתה עובד, ואנחנו פשוט על תדר שונה בנאדם
אתה עובד נטו כוח ואתה גם נראה בהתאם לא מפותח שרירית ממה שראיתי.אולי השתנת מאז לא יודע.
בכל אופן בתוכניות שאתה עובד עליהם אין מצב לפתח את הגוף מבחינה שרירית, תרים יותר משקל סבבה בזה
אתה מבין יותר ממני מודה.אבל כל מה שקשור לפיתוח גוף אחי יש לך עוד הרבה הרבה מה ללמוד
- אני יותר גדול ממך בהרבה.
- אני יותר חזק ממך בהרבה.
- אתה לא מתקרב לי לקרסוליים משום בחינה, בטח ובטח לא בידע בפיתוח גוף או שום דבר שקרוב אפילו לתחום הזה.
איש הלילה מנותק   הגב עם ציטוט