צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-01-11, 13:56   #11
קפטן שלד
משתמש רגיל
 
תאריך הצטרפות: Jul 2010
הודעות: 2,384
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ladybug צפה בהודעה
אני שומע ספק בקולך??
ברור, אחרת כל סבא'לה בחדר כושר יוכל לומר שבגילי הוא הרים 300 קילו ואז הפסיק להתאמן...
לינק, תמונה, או לא היה.
ציטוט:
פורסם במקור על ידי nadavmoore צפה בהודעה
נשמע יותר כמו הסתלבטות מאשר ספק...יש קטע בפורום כוח שאם אתה לא מגבה את המשקלים שלך בסרטונים אז אף אחד לא מאמין לך. האמת שבלחיצות שאתה ציינת באמת כדי שתגבה בסרטון.
זה לא רק בפורום כוח, תלך לכל חדר כושר שמכבד את עצמו מבחינת האנשים שמתאמנים בו, ואף אחד לא יאמין עד שהוא לא ראה שאתה עושה משהו. (אצלנו בגו קקי היה מדריך שאמר שהוא עושה 220 סקבט. הד1קטור אמר לו יפה כמה זמן לקח לך להגיע ל6 פלטות? אז הליצן ענה שחצי שנה ומאז הבנו שהוא משקר... כל מי שמתאמן ברצינות יודע ש6 פלטות זה 260 קילו ולא 220...)
ציטוט:
פורסם במקור על ידי scylla צפה בהודעה
הבחור העלה תמונות מרשימות לגלריות, עכשיו הוא מאוד גדול אז סביר להניח שלפני ההפסקה הוא היה מספיק גדול. אם המטרה שלו זה לגדול למי אכפת כמה הוא לוחץ שופף מושך... הבחור הגיע למטרות שלו וזה העיקר. לא כל אחד רוצה לזלול אוראו להגיע ל900 אחוז שומן לדפוק את הראש בכלוב לפני סט רק בשביל להגיע למטרות שלו לא משנה אם זה פיתוח גוף או כוח, רוב האוכלוסיה השפויה מעדיפה השקעה מעט יותר מתונה במחיר של זמן.
רגע אז עכשיו לפי תמונות אנחנו יודעים מי חזק ומי לא? רוצה לראות תמונה שלי על 75 קילו שאני נראה יותר סוס מסוס פוני? ואז אני בטח יותר חזק מכולם פה. בדוק.
__________________
חדר כושר
קפטן שלד מנותק   הגב עם ציטוט