צפיה בהודעה בודדת
ישן 19-11-10, 17:56   #6
יניב צוות ישראלבודי
Fat bastard
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 1,014
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dattto צפה בהודעה
יש כמה גישות לבנץ, תלוי במטרות שלך. אם המטרה שלך זה להרים כמה שיותר משקל, לך על השיטה של ההקשתה המוגזמת. אם אתה מפתח גוף וזה לא מעניין אותך ואתה רק רוצה לעבוד על הrom המלא של התנועה בשביל ההיפרטרופיה, לך על קשת נייטרלית בגב. גם כשאתה שוכב "שטוח" הגב שלך מוקשת במידה נורמטיבית, הדרך היחידה לשכב באמת שטוח היא להרים את הרגליים וזה לא מומלץ לאף אחד.
בקשר למיליטרי, עדיף שתעבוד על היציבות בעמידה ישרה, זה יתרום לך יותר לחוזק של השרירים המייצבים וגם תוכל לכווץ את הפלג גוף תחתון בזמן הלחיצה בצורה יותר יעילה, מה שקשה לעשות עם העמידה שאתה מתאר.
בקשר לדדליפט, שימוש ברצועות רק יגדיל את הפער בין מה שהידיים שלך יכולות לתפוס לבין מה שהגב והרגליים יכולים להרים. זרוק אותן, תעבוד רגיל והאחיזה שלך תתחזק, עד 250 קילו דדליפט אין לך מה לחשוב עליהן.
יניב צוות ישראלבודי מנותק   הגב עם ציטוט