צפיה בהודעה בודדת
ישן 03-11-10, 00:48   #107
Scylla
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW

עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
שלח הודעה דרך ICQ אל Scylla שלח הודעה דרך MSN אל Scylla

ציטוט:
פורסם במקור על ידי No Troll צפה בהודעה
כל הכבוד,
בסקוואט אל תתבייש לרדת יותר לאט, זה רק יעזור.

עבודה טובה.
כן יש מצב שאני ממהר, למרות שזה לא מרגיש ככה, ככה או ככה זה משקל קל מאוד אולי זה לא פקטור.

ציטוט:
פורסם במקור על ידי קפטן שלד צפה בהודעה
יייייייייייייייייייייייייייי

"איייייייייייייייייייייי" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מעכשיו אתה תהיה שוליית הקפטן, אתה צועק איייייייייי כמו פיראט!

יפה היה קל, הפרס נראה בדיחה.
אני תמיד צועק קצת כמו פסיכי, בסטים יותר כבדים נותן לפעמים כמוך סתם צעקות עידוד לא תוך כדי מאמץ... בפרס שמעתי את השיר הבא שעם כניסה כמו בהתחלה כל משקל יהיה קל:
http://www.youtube.com/watch?v=sO_QntXc-c4

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
בסקוואט תרד מבוקר זה נראה שאתה קורס, ותקפיד לא לגלוש עם הברכיים
הבנט אובר מעולה
בפרס תגע כל חזרה בחזה (לא רואים בבירור אבל נראה לי)
ואת הדדליפט תצלם מהצד, תחזיק יותר גב, ותתמקם יותר טוב כל חזרה מחדש (כנס לסט אפ) כי זה נראה שאתה פשוט מושך את המוט במקום לדחוף את הרצפה עם הרגליים בחלק הראשון של המשיכה

סה"כ הפתעת אותי לטובה, הרמות יפות ומשקלים יפים גם כן
בהצלחה
אני אשתדל לרדת לאט, מאמין בסטים כבדים שזה יהיה יותר טבעי. לגבי להחזיק את הגב אני מנסה, זו הנק' חולשה יחסית ובPR שהיו לי, משכתי מאוד עגול. דווקא בסרטון האחרון נראה לי טוב. לגבי העקרון של לדחוף את הרצפה במקום למשוך - אני אתן דגש פעם הבאה, אתה צודק בהערה שלך, זה יכול לתת עוד לא מעט כוח. הסט אפ ספציפית בסרטון שהעליתי היה טוב כל חזרה אז לא מצאתי לנכון לעצור וממש לסדר את המוט ואת הגוף, וזה דווקא כן קורה לי הרבה שהמוט זז טיפה קדימה / אחורה וכו'. בפרס אני לא נוגע עם המוט בחזה, אני מצליח לגעת רק במנח של פרונט סקוואט ואז הכפות ידיים לא ממש אוחזות את המוט...

ציטוט:
פורסם במקור על ידי moo צפה בהודעה
כן איזה צעקות מצחיקות יש לו
ל1ל

[]
לסט של הדדליפט נכנסתי עם- (שימו לב החל מדקה 2:00)
http://www.youtube.com/watch?v=pmUTBDuUGz8&ob=av2e

הצעקות דווקא נותנות לי המון וגם המוזיקה, פתאום לא שמים לב שמתאמצים...
Scylla מנותק   הגב עם ציטוט