צפיה בהודעה בודדת
ישן 29-09-10, 04:00   #8
Epidemic
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלEpidemic
 
תאריך הצטרפות: Apr 2010
הודעות: 217
כללי:: /m/ Metal \m\
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי BigWolf צפה בהודעה
בס"ד

בבקשה הסבר: שוב מבלי לחפור לעומק...

שים לב ! - הבן אדם הולך לישון! - ומה היא ממליצה לו ?! - לאכול דגני בוקר ? דבש ועוד המון פחמימות ? הרי ידוע ומקובל בהרבה מפרטים של תזונה גם במסה וגם בחיטוב לאכול חלבון ופחמימות לפני השינה. למה במפרט בארוחה האחרונה אין חלבון ?

מעבר לכך... איזו תזונאית או איש מקצוע ימליץ לאכול "קורנפלקס צהוב" ?

לפני האימון היא ממליצה לו לאכול בננה - כאשר הוא צריך חלבון! (גם חלבון)
ואחרי האימון כשהוא זקוק לחלבון + פחממה כגון סוכר ענבים או תמרים, היא לא ממליצה כלום.

שים לב, אין לתזונאית מושגי משקל ויחס, אבל למה כוונתה כשהיא אומרת פרוסות גדולות או פרוסות קטנות ? מה זה שני "יחידות גדולות" של חזה עוף ?

גם בתור אזרח פשוט, אני מזהה בורות בתזונאית הזאת, ואתה יודע יש פתגם רוסי עתיק שאומר: עדיף לאבד עם חכם מלמצוא עם בור"
קודם כל, יש לו יוגורט, שזה חלבון.
חוץ מזה, אני די בטוח שהיא כתבה לו גם חלב אם הקורנפלקס והוא שכח לכתוב, תחשוב על זה - יש לו 2 כוסות קורנפלקס אבל אין לו חלב (למרות שחלב מומלץ לפני השינה)? אני בטוח שהוא פשוט שכח לכתוב.

אפשר לראות שהיא לא המליצה לו "הצהוב הפשוט הזה" אלא הוא כתב את זה.

זה בסדר לאכול בננה לפני אימון, הרבה אנשים עושים את זה.
תקרא אפילו בתפריטים באתר - http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=298

אחרי אימון הוא לוקח שייק חלבון, איפה אתה רואה "לא ממליצה כלום"?

מה הבעיה להמליץ על "פרוסות קטנות/גדולות"? כנראה שיש גדלים שונים.
וכנראה שיש גדלים שונים של חזה עוף, יש גדול ויש קטן.

אם כל הכבוד, היא תזונאית, היא למדה והרוויחה את התואר הזה, ואתה? האם אתה למדת והרווחת תואר תזונאי? לא, אתה לא.

אני בנאדם שאוהב וויכוחים טובים, אבל אני אף פעם לא מתווכח על נושא כלשהו עם בנאדם שמומחה בנושא, לדוגמא - אני לא יתווכח על תזונה אם תזונאי.

ואתה תמיד מוזמן "לחפור לעומק" =)
Epidemic מנותק   הגב עם ציטוט