ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jueizk
אני לא מתכוון להמשיך לעשות את כל התרגילים האלו, זה מה שעשיתי עד עכשיו (כמו שכתבתי, סקוואט התחלתי לעשות רק לפני שבועיים, ואני עדיין לא שם משקל משמעותי כי אני עוד לא שולט בטכניקה, ודד-ליפט עשיתי שלשום פעם ראשונה בחיים), בשביל זה אני מתייעץ...
ואני לא מתחיל ממשקל עבודה, סקוואט אני כרגע מתחיל ממוט ריק.
|
תתחיל סקוואט מוט ריק, דדליפט 40 קילו
ציטוט:
פורסם במקור על ידי Jueizk
וזה כשאני אוכל כל יום 2 גרם חלבון לקילו (אני שוקל כרגע 77, על 1.85), ונראה לי אוכל מספיק בסך הכל (אני בכללי לא בן-אדם שאוכל מעט מידי, להפך, לפני שנה וחצי היו עלי 20 קילו שומן יותר מהיום...כך שהבעיה אצלי זה לא לאכול יותר מידי), וישן 8 שעות כל לילה.
|
תאכל יותר פחמימות ותשבור שיאים, אם הכל בסדר אתה תעלה 7-8 קילו ותרגיש הרבה יותר חזק.
20 קילו שומן מאוד קל לעלות, תנסה לעשות את זה 10 קילו שריר 10 קילו שומן(בSS זה אפשרי בהחלט)
אנשים שוכחים את הימים שהם היו NOVICE והיו צריכים כל אימון לעלות 2.5 או 5 קילו, אתה בא לפעמים גמור מת תפוס וצריך לשבור שיא, שוכחים לפעמים כמה זה קשה כל אימון שלישי להגיע לכשל
לא יודע על תוכניות מתקדמות אבל התכנית הזאת מאוד קשה

SHUT UP AND SQUAT

Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done
Mark rippetoe on Bill Starr