צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-08-10, 14:19   #3
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hachem-01 צפה בהודעה
תקשיבו אנשים אני הבעתי דיעה לגיטימית כחבר פורום וכמתחרה לא בשם האגוד או ישראלבודי ואני עומד ב100% מאחורי מה שאמרתי ועניינית אף אחד פה לא הצליח לשכנע אותי שהתחרות הזאת נחוצה לקדום הספורט בארץ אני לא אומר שהיא לא גרמה כבר לפני קיומה לארגונים להתחיל להזיז את עצמם לכיוונים חיוביים
אז תתאפאקו ואל תרדו לפסים אישיים כי אני לא עושה את זה ולא אעשה את זה ...זו הדעה שלי ומי שיש לו טענה כנגד שייתן אותה ....אני לא גזען וזה לא בגלל איזשהו מגזר אז תרגיעו בקטע הזה כי אני אוכל שותה ומתאמן עם רוסים...ניגרי אתה אדם טוב אבל אתה לא יודע מה אתה רוצה מעצמך לפעמים פעם מתחרה ופעם לא אבל הפעם אני לא מאשים אותך מיששבר דיאטה מבחינה מקצועית יום אחד שלם לא יכול להגיע בשייפ 100 % אין דבר כזה...you reach your peak only once a year....אני לא אחזור על כל מה שכתבתי אבל תאמינו לי לי אין שום אינטרס פה אני פשוט רואה את התמונה ככה ומי שרואה אותה אחרת (בלי דיבורים)שיילך ויתחרה....כולם רוצים לראות שואו נוסף תכלס...אבל לדעתי אלופים ומקומות ראשונים לא יהיו שם אולי בקהל....מי שיהיה שם זה אנשים שיירצו לשפר את התוצאה שלהם..בעיני זה פתטי..זה כמו שאני אלך לרופא והוא יגיד לי יש לך שפעת חזקה אז אני אלך לרופא אחר אולי הוא יגיד לי שאני רק עייף....זה במילה אחת פתאטי..

אני מבקש מהמגיבים לשמור על שפה נאותה ולדבר רק אבל רק לגופו של עניין..
מה שהתפתחביני לבין סטאס יישאר ביני לבינו אנחנו אנשים בוגרים ואנחנו נידע לסגור את זה
דבר שני אל תהפכו את זה לדיון על מגזרים שונים מי כמוכם יודע שאנחנו פה כמו משפחה ולא מבדילים בין מין גזע או דת.....
חייב לציין כאן משהו שיכול להיות שחלק פספסו או לא הבינו. בהודעה שלי לא התכוונתי לטעון כאילו האשם הוא גזען אני מכיר אותו כבר הרבה זמן והוא אדם שמסתדר נהדר עם כולם...
הכוונה שלי היתה שההתבטאות לגבי רמת העברית של סטאס לדעתי לא רלוונטית.

הכי חשוב שהדיון חוזר לטונים יותר רגועים ואנשים מביעים דיעה בצורה בוגרת...
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק