צפיה בהודעה בודדת
ישן 24-08-10, 11:21   #2
hachem-01
מר דרום 2010,מר דרום 2009, מר צפון 2009, סגן מר ישראל במשקל כבד IFBB 2009

הסמל האישי שלhachem-01

כללי:: הבורר
עוסק ב:: מגדל סוסים -אבטחה
חדר כושר: חסוי

ציטוט:
פורסם במקור על ידי ניגרי ענק צפה בהודעה
מבלי להיכנס לויכוחים ומריבות, מצאתי לנכון להביע עמדה עקרונית לגבי ליבת הנושא ולא כל ה"מסביב" שנוצר כאן, ואני מאוד מבקש שגם התגובות עליה יהיו ענייניות כיוון שאני אדבר לגופו של עניין ותו לא.
תקנו אותי אם אני טועה אבל זה הנושא המרכזי שהועלה: ה"קלאסיק" טוב או לא?
אז זו דעתי הברורה: אני סבור שהתחרות באשדוד היא יוזמה מדהימה, מצוינת לספורט ומעולה למתחרים.
לא רואה שום בעיה עם מתחרים שרוצים לתת עוד שואו אחד, לחשוף את עצמם בפני קהל תקשורת, ואולי גם ספונסרים פוטנציאליים נוספים, ועל הדרך לקבל הזדמנות להרוויח כמה לירות ולא מעט כבוד.
יישר כוח לסטאס ולמארגנים האחרים, הלוואי שהיו לי כוחות נפשיים להתחרות שם, לצערי פירקתי את הדיאטה לחלוטין ביומיים שאחרי הנאבא. אחרי יומיים כאלה לא ראיתי את עצמי חוזר בשום אופן לבטטות ולמים המינראליים וגם לא נותרו לי "שיקויים" להכין את עצמי מחדש.
כל מתחרה שהצליח לחדש דיאטה אחרי התחרות באיגוד שלו ויעלה ביום חמישי הוא גיבור עולמי בעיני, דרושים כוחות נפשיים בלתי נתפסים - כל הכבוד.
אני מחזיק אצבעות ליוזמה החדשה. הלוואי שהתחרות באשדוד תצליח, הלוואי שמתחרים ירוויחו ממנה, והלוואי שהיא תהפוך למסורת.
אם זה יגרום לאיגודים הוותיקים להתאמץ קצת יותר, זה עוד רווח נקי לכולם, אגב גם לאיגודים עצמם.
תקשיבו אנשים אני הבעתי דיעה לגיטימית כחבר פורום וכמתחרה לא בשם האגוד או ישראלבודי ואני עומד ב100% מאחורי מה שאמרתי ועניינית אף אחד פה לא הצליח לשכנע אותי שהתחרות הזאת נחוצה לקדום הספורט בארץ אני לא אומר שהיא לא גרמה כבר לפני קיומה לארגונים להתחיל להזיז את עצמם לכיוונים חיוביים
אז תתאפאקו ואל תרדו לפסים אישיים כי אני לא עושה את זה ולא אעשה את זה ...זו הדעה שלי ומי שיש לו טענה כנגד שייתן אותה ....אני לא גזען וזה לא בגלל איזשהו מגזר אז תרגיעו בקטע הזה כי אני אוכל שותה ומתאמן עם רוסים...ניגרי אתה אדם טוב אבל אתה לא יודע מה אתה רוצה מעצמך לפעמים פעם מתחרה ופעם לא אבל הפעם אני לא מאשים אותך מיששבר דיאטה מבחינה מקצועית יום אחד שלם לא יכול להגיע בשייפ 100 % אין דבר כזה...you reach your peak only once a year....אני לא אחזור על כל מה שכתבתי אבל תאמינו לי לי אין שום אינטרס פה אני פשוט רואה את התמונה ככה ומי שרואה אותה אחרת (בלי דיבורים)שיילך ויתחרה....כולם רוצים לראות שואו נוסף תכלס...אבל לדעתי אלופים ומקומות ראשונים לא יהיו שם אולי בקהל....מי שיהיה שם זה אנשים שיירצו לשפר את התוצאה שלהם..בעיני זה פתטי..זה כמו שאני אלך לרופא והוא יגיד לי יש לך שפעת חזקה אז אני אלך לרופא אחר אולי הוא יגיד לי שאני רק עייף....זה במילה אחת פתאטי..

אני מבקש מהמגיבים לשמור על שפה נאותה ולדבר רק אבל רק לגופו של עניין..
מה שהתפתחביני לבין סטאס יישאר ביני לבינו אנחנו אנשים בוגרים ואנחנו נידע לסגור את זה
דבר שני אל תהפכו את זה לדיון על מגזרים שונים מי כמוכם יודע שאנחנו פה כמו משפחה ולא מבדילים בין מין גזע או דת.....