אשכול: אימון ארוך..
צפיה בהודעה בודדת
ישן 23-02-07, 00:15   #18
Moshe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Shlomik
ב. בדרך כלל הגוף ישתמש בפחמימה לאנרגיה, לחלבונים הוא כמעט תמיד מגיע בשלב יותר מאוחר לאחר שמאגרי הפחמימות בגוף מתחילים להיות בגירעון גדול לכן חלבון איטי שעה וחצי לפני האימון לא בהכרח ישמור לך על השרירים באימון ארוך של שעתיים עדיף לשלב סוג של פחמימה זמינה בזמן האימון כדאי שהגוף יתחיל לנצל מאגרי החלבון בשלב מאוחר יותר אם בכלל.
בסופו של דבר ההמלצה שלי תיהיה לשלב במהלך אימון ארוך סוג של פחמימה זמינה כגון: ג'ל אנרגיה, משקה איזוטוני, סוכר ענבים וכו'
בנוסף לפני האימון לצרוך חלבון איטי ו/או חומצות אמינו תוך כדאי על מנת ליצור מצב כמה שפחות קטבולי.

ג. למיטב ידעתי קורטיזול מתחיל להיות יחסית הרסני אצל מרבית האנשים לאחר שעה מתחילת האימון.
תאכל פחמימה לפני האימון יחד עם החלבון האיטי וזה יספק , תשאל את גיל זו הייתה התשובה שלו לשאלה הנוכחית הזו.
בקשר לפירוק שריר אחרי שעה , יש מחקר או משהו בסיגנון? , אני מניח שלא וגם אם כן בטח לא יצויין במחקר מה האנשים הללו אכלו לפני האימון , כמה זמן לפני הם אכלו , ומה הם אכלו אחרי האימון
כשיהיה מחקר כזה אז אני אוכל לומר בוודאות שההורמון באמת מופרש שעה לאחר אימון ואז כל תאוריית ה "אימון שלא יעבור תשעה וחצי" , תיהיה נכונה עד אז זה מיתוס
Moshe מנותק   הגב עם ציטוט