צפיה בהודעה בודדת
ישן 05-08-10, 12:12   #29
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי רונן יצחק צפה בהודעה
deadlift, התייעצתי, ועזרתם, ביטלתי את המולטי-טריינר וקניתי ספת משקולות ומוט.

וזה כלוב טוב? כל היתרון בו הוא שהוא מחזיק את המוט? אז מה ההבדל בינו לבין ספה, שנדמה שמאפשרת אף יותר תרגילים?

ואין לי מוט אולימפי, אבל הבנתי שמוט רגיל הוא בעייתי אך ורק אם מגיע למשקלים גבוהים מאוד, ועוד חזון למועד. זכרו שאין לי כוונה להתנפח מאוד. אני מחפש פרופורציות.

אה, והיכן אני יכול לרכוש את הספר שהמלצתם עליו? בסטימצקי? או ששוב פעם אני ליצן?

ומה זה מוט w?

תודה רבה על העזרה
זה ניראה (לי) אחלה כלוב. שמע,המטרה בכלוב זה שתוכל להוציא את המוט מהמקום לעשות את התרגיל שלך,עם מוטות בטיחות. כי אם משהו חס וחלילה (לא שזה אמור לקרות אם תעשה הכל כמו שצריך) אתה תחליק,תיפול,או שהמוט יעוף לך אתה תהיה מוגן. שמע,תמיד מומלץ מוט אולימפי,איך שתרצה,אתה בקרוב מאוד תצטרך לקנות אחד.

מה זה מוט w? אנלא דיברתי על מוט w. אבל זה מוט שהוא כזה בזיגזג. בכל מיקרה אתה יכול לעשות אותם תרגילים כמו מוט w,עם מוט אולימפי.

והספר שהמצלנו עליו? Ss? אתה יכול לחפש הורדות שלו באינטרנט,יש בשפע.
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט