צפיה בהודעה בודדת
ישן 01-08-10, 21:41   #4
Deadlift
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי l1ghtweight צפה בהודעה
תשמע , אני עברתי עכשיו לחלבון רגיל אחרי שהייתי כמעט שנה שלמה על גיינר, והוספתי עוד ארוחה לתפריט, ואין, אני פשוט תקוע לא יודע למה ואיך , לא מצליח לעלות במשקל , למרות שלפי כל הסטטיסטיקות אני אמור לעלות - אולי זה עניין של זמן , אבל אני חושב שכנראה שהגיינר באמת עשה את העבודה ועזר לי לעלות כל הזמן , אז אם אני לא רואה התקדמות עד סוף השק של החלבון אני חוזר חזרה לגיינר, כנראה לסיריוס מאס או לפרו-בודי.
אתה יודע מה? אנלא רוצה להישמע פריק כוח,אבל יכול להיות שאתה צריך לנסות לעשות דדליפט וסקוואט. לי אישית זה נתן בוסט מדהים (ועשיתי רק סקוואט). ושמע,יש תקופות עם עליות וירידות,אני למשל התחלתי בתקופה של עלייה ניקרת,אחרי תקופה רדודה. תנסה לאכול יותר. שמע,כל עוד אתה מרים יותר זה סימן שמשהו ישתנה שאתה חזק יותר שאתה תהיה בהכרח גם גדול יותר. אם זה לא הולך,תאכל יותר תישן יותר,ותנסה לגוון בתרגילים ולהכניס תרגילים מורכבים.
אנו מוכרים ברשתות שלנו אזיקונים שמתלבשים על העור ומונעים מהפחמימות להגיע ישר לצמיגים אבל מירב העבודה היא של המאמן עצמו שבאמצעות מדיטציה וצ'קרות חיוביות יעביר את הפחמימות למוח ולשרירים במקום לצמיגים.
כמו כן יש להגיע להסכמה עם האוכל הנכנס שלא יחדש את מאגרי השומן בזמני מנוח בין אימונים...אם האוכל מסרב לעשות זאת אין לעשות מנוחה בין האימונים כלל.
Deadlift מנותק   הגב עם ציטוט