צפיה בהודעה בודדת
ישן 20-06-10, 17:33   #12
SIMAO
חבר פעיל

הסמל האישי שלSIMAO

ציטוט:
פורסם במקור על ידי SAINTOMER צפה בהודעה
לבחור האחרון שהגיב,קודם על תודה רבה על ההסבר ועל ההתייחסות
אני פשוט לא יודע את שמך(:

ממה שראיתי פה בפורום אתה בחור שמבין עניין ואני חייב לבקש ממך טובה שתעזור לי מאוד אם לא אכפת לך

כל העניין הזה של מאזן קלורי,כמות חלבונים,תפריט...
אני דיי בטוח שאני לא אוכל נכון ומספיק בעיקר כי השעות שלי לא ממש מסודרות לאחרונה
סתומרת שאני קם בצהריים וישן בלילה מאוד מאוחר

רציתי לבקש,אם תוכל לפי נתונים שאתן לך עליי,לומר לי בדיוק כמה קלוריות וחלבונים עליי לצרוך ביום
אם אתה יכול לא להפנות אותי למחשבונים למינהם,זה ממש ייקל עליי כי אני לא מבין בקטע הזה בכלל
אני גם יבין אם לא בא לך להתעסק בזה..חחח,תרגיש חופשי לומר לי לעזוב אותך במנוחה(:

אני 175 ושוקל כ70 קילו בעל מבנה גוף רזה,משתדל להתאמן כ4 פעמים בשבוע,לא ממש עם תוכנית מסודרת,אבל אני עובד בצורה מסודרת במכון,מפריד בין אימונים ומרים משקלים יחסית גבוהים,אני גם נמצא בחברת אנשים שמבינים עניין שם כך שאני מתאמן נכון...הבעייה שלי היא בתזונה.
קניתי כאמור לפני כ3 שבועות את הגיינר של פרובודי
אין לי ספק שאני לא מספק לגוף את הכמות הנכונה והרצויה של קלוריות וחלבונים במשך היום,גם כי אני לא בנאדם שאוכל בכמויות וגם כי אני לא יכול לאכול כל יום בכל שעה מסויימת את אותו אוכל

אשמח מאוד ואודה לך אם תוכל להסביר לי מה אני צריך לספק לגוף בדיוק כדי לראות גדילה במסת שריר בנוסף כמובן לגיינר...
תודה רבה מראש ושבוע טוב! (:

תנסה להרכיב תפריט מסה ע"פ הקרטריונים הבאים.

*חלבון X2 ממשקל גופך(אתה שוקל 70 קילו,צרוך 140 גרם חלבון לפחות,טיפה יותר לא כ"כ משנה,אין לזה מדע מדיוק.)

*שומן X1 ממשקל גופך.

*פחמימות כל השאר.

מחשבון הוצאה קלורית

בו תחשב את כמות הקלוריות שאתה שורף במנוחה מוחלטת,תכפיל תוצאה זו ב1.2-1.5 לפי מידת פעילותך היום יומית.

התוצאה שתקבל היא מה שאתה שורף ביום שלם.
ע"מ ולעלות במסה,עלייך להיות לפחות +500 קל' מההוצאה היומית כדי לראות תוצאות.

תוצאות,
כמובן,
לא רואים אחרי יום יומיים ולא אחרי שבוע,תוצאות מודדים לאורך זמן.

מקווה שעזרתי,בהצלחה