צפיה בהודעה בודדת
ישן 13-06-10, 18:34   #16
haim15
סמל מין

כללי:: HERO
עוסק ב:: אוכל ויושן

ציטוט:
פורסם במקור על ידי משה דדש צפה בהודעה
אם רונאלדיניו או מסי עושים סקווט עם יותר מ60 קילו אתה מקבל מה שאתה רוצה

לא כל ספורטאי צריך לשלוט בתנועות מתפרצות או בתנועות כוח. שחקנים כמו מסי בנו את עצמם על הזריזות ועל המבנה הקטן שלהם
אתה מצחיק אתה יודע, זה שאתה מביא בתור דוגמא את מסי שהוא כישרון עצום ובעל מבנה גוף קטן זאת לא חוכמה.
לך לליגה האנגלית תעבור על רשימות שחקנים כמו קרלוס טבס,פראנק לאמפרד,דרוגבה ועוד.. שעובדים כמו משוגעים ובחיים לא הייתי רוצה להיתקל באיזשהו מצב שהם ישימו לי גוף, אם שמת לב במשחק של ארגנטינה מול ניגרייה שטבס שם גוף לאיזה שור ניגרי שם ופשוט העיף אותו לרצפה בלי כוונה בכלל.
בכללי בחו"ל יודעים טוב מאוד שבלי עבודה אין התקדמות, בגלל זה מחנכים את מחלקות הנוער מגיל קטן סביב חיים של תזונה בריאה,אימונים נכונים וקשים וזהו!
חבר שלי שהגיע לשחק בגרמניה לאחר שבוכום עקבו אחריו בארץ הפך לבלם בהרכב הפותח במחלקת הנוער ולא מזמן הוא פרש מכדורגל עקב פציעה וירידה ביכולת (גם כי הוא חי שם לבד בעיקרון, ללא משפחה) סיפר לי על האימונים שלהם והסדר יום הייתי פשוט בהלם.
בבוקר קמים ב7, ב8 ישלך ארוחת בוקר לאחר מכן ב10 הולכים לאימון בוקר אח"כ לימודים עד 4 לאחר הלימודים ישלך שעה-שעתיים מנוחה, אח"כ ארוחת בניים ואז אימון ערב ואחרי זה ארוחת ערב. והיו מקרים שגם היו 3 אימונים ביום, ובכל שבוע היו להם 3 אימונים בחד"כ שכל אחד עבד לפי תוכנית מיוחדת משלו שמתאימה לו ע"מ לשפר נקודות חלשות וכן תהיה בטוח שהם עשו שם סקוואט, הוא עצמו היה עושה סקוואט עם 100 ק"ג ככה שאין לזלזל.