![]() |
איך עולים במסת שריר בבטן?
אני עושה כפיפות בטן של הסרטון של 8 דקות ולפעמים את הסרטון של AB Ripper X?
אז מה אפשר לעשות כדי לעלות במסת שריר בבטן? |
תתאמן על משקלים וחזרות נמוכות על הבטן.
תוסיף משקל ותרביץ.. |
כמו כול שריר אחר
בטן זה לא שונה משריר אחר |
גיוון בעבודה ובמשקלים, הגעה לכשל, סוגי תרגילים שונים...
אבל מה שהכי חשוב זה אחוז שומן נמוח. |
ציטוט:
אבל בטח סתם יצא לך .. |
עם אני יקח 5 קילו או 10 ואני יעשה את הסרטון של 8 דקות עם המשקלים האלה זה טוב כי אני רוצה ממש להרביץ לא לעשות נזק כל שהוא להתמן חזק כמו שאומרים כמו על כל שריר
|
תשים מצידי 100 קילו העיקר שמקסימום חזרות שאתה מסוגל לעשות
עם המשקל הזה יהיה 10-12 .. עזוב אותך מסרטונים לכוסיות |
לעלות במסה בכל הגוף.
|
רגע אם בטן זה כמו כל שריר אז למה לא עושים 8 חזרות בבטן עם משקל? 4*8? זה טוב בכלל? חח
|
אחי זה כמו כל שריר אני למשל בכושי עולה תה 12... כשה עובדים אליו נכון אתה תיראה שאתה פשוטטט תיתחרפן עד כמה שזה כבר קשה אחרי החזרה ה 12 ככה
|
כולם פה עושים תרגילי בטן עם משקל? כדי לעלות במסת השריר בבטן
|
ציטוט:
אבל לא הבנתי דבר.. אתה רוצה לעלות בשרירי הבטן ומה עם שאר השרירים אתה מתכוון להזניח? אם כן חבל לך.. תן נתונים. עזוב אותך אחי, תן במסה על כל הגוף! |
אני טוען שזה לא נכון שריר הבטן צריך חזרות רבות יותר מפני שהסיבולת בשריר זה הינה גבוהה..
|
ציטוט:
|
אמרו לי פעם שעל בטן אפשר לעבוד כל יום.
ויש כאלה שאומרים שבטן זה כמו שריר אחר שצריך מנוחה. מתווכחים על זה הרבה אצלינו בג'ים :s |
אפשר את הסירטון?
|
אני מתאמן קרוב לשנתיים מבכון כושר אין לי בעיה עם שאר הגוף אני מתאמן על הבטן הרבה זמן וכל מה שאני עושה סרטונים של 8 דקות ועוד דברים אחרי תקופה קצרה זה נהיה קל אפילו חברים שלי לא יכולים לעשות מה שאני עושה עכשיו אני רוצה לעבוד על מסת שריר בבטן שהשריר היה יותר גדול ושהיה בלוקים בבטן חח אבל זה גם תלוי באחוזי שומן כדאי לי לעשות את הסרטון של 8 דקות עם משקל אני רוצה משהו חזק אתגר חזק בשבילי עם יהיה קשה נסתדר
|
אפשר את הסירטון???
|
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ