![]() |
השינוי שלי:
אוקיי, בעיקרון די קשה לי לפרסם את התמונות האלה אבל סתם רציתי לשתף אתכם.
התמונה שאני אפרסם של ה"לפני" היא תמונה מהחטיבה, אבל המצב נמשך עד כיתה יא' בערך. אף פעם לא העזתי להוריד חולצה ובטח שלא להצטלם ככה, אז זו התמונה היחידה שיש לי. תמונה של "לפני": התמונה של ה"אחרי" היא תמונה לפני כ4 חודשים ומאז דווקא עליתי די בהרבה לדעתי. ה4 חודשים האחרונים היו התקופה די הכי טובה שלי במאסה. אין לי תמונות עדכניות כי המצלמה שלנו נהרסה, כשהיא תתוקן אני אצלם. מאז תחילת הדרך שלי [שנה וקצת של אימונים] העלתי כ3 ק"ג ממה שהתחלתי עם הורדה של כ10% שומן. התמונה של ה"אחרי" [בנוסף לזה יש את התמונה שלי באווטאר מצד ימין, מאז עליתי משהו כמו 1-1.5 ס"מ]. *ד"א אני יודע שאני צריך להעלות במאסה. זה מה שאני עושה בעיקרון כבר כ10 חודשים. הבעיה שדי קשה לי להעלות במשקל עקב הח"ח שלי :wacko: אבל אני משתדל.. בתקופה האחרונה דווקא אני עולה די סבבה טפו טפו טפו.* :jockey: |
אופההההההההההההההה פאניק מעלה תמונות...
מכיר את התמונה ההיא, זאת התמונה שהייתה לך בחתימה עד לא מזמן... ההתקדמות נראת מעולה, לא הייתי מזהה שזה אותו בנאדם.. |
נחמד מאוד! עלה והצלח!
|
יפה מאוד גבר .. אין לך מה ליתבייש כולם פה בפורום מישפחה :]
אתה כמו אח שינוי יפה מאוד עכשיו תתחיל לפרק מישקולת בחדר כושר כמו משוגע בלילה תתחיל ליתפוק כמו משוגע תישמור אל תזונא נכונה !!! תיגדל במסה ותתצליח !!!!!!!!!!!!!!!!!! |
תודה :)
היום דווקא דיברתי עם מתן [רד הוט] על העלאת תמונה לפורום, והוא אמר שבגלל שלפעמים יש פה אנשים שעונים בצורה לא הכי סימפטית אז הוא גם די סולד מהעלאת תמונות. אמרתי יהיה מה שיהיה.. |
ציטוט:
|
מוזר בתמונה הראשונה יש לך כרס אבל ריבועים מה הולך שם..?
|
ציטוט:
אין לי בעיה להעלות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחח אחי זה נראה כמו הGh של רוני חחחחחחחח
|
חחחחחחחחחחחחחחחח וליי גדולל כרס ריבועים..
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
פייי שינוי מצוין אחי !!
אין לך מה להתבייש אחי ! בהצלחה במסה |
שינוי קטלני אחי!
תעלה תמונות עדכניות שנוכל לתת טיפים וכו'. בהצלחה במסה! |
קטלני ביותר אחי!!! כל הכבוד!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ