![]() |
[שאלה]ערכים תזונתיים
שלום!בוקר טוב וחג שמח לכל עם ישראל.:)
אני מעוניין לדעת מהם הערכים התזונתיים של טונה, גביע קוטג' חצי אחוז, כפית שמן זית , חזה עוף ופטסרמה, שניהם דלי שומן. השאלה באה משום שכרגע אין לי את המוצרים בידי ואני מעוניין לדעת ממכם, המנוסים ולא דרך אתרים שבדרך כלל טועים. הערכים כמובן ביחס ל100 גרם. תודה רבה, אשמח אם תעזרו לי ובכך סוף סוף אסיים את בניית התפריט לחיטוב.:jockey: נ.ב. האם יש צורך לחשב ערכים תזונתיים של ירקות? |
טונה במים :-
קלוריות:105 חלבון:24.8 פחמימה:0 שומן:0.6 קוטג' 0.5% :- (קופסה) קלוריות:147.5 חלבון:30 גרם פחמימה:3.75 גרם שומן:1.25 גרם כפית שמן זית:- קלוריות: 45 חלבון:0 פחמימה:0 שומן:5 גרם פסטרמה דלת שומן:- (זה משתנה יש בין 0.5% ל 3% ) קלוריות: 70-100 חלבון:15-20 גרם פחמימה:1-3 גרם שומן:0.5-3 גרם חזה עוף:- קלוריות:148 חלבון:30 פחמימה:0 שומן:3 גרם חזה הודו:- קלוריות:130 חלבון:30 גרם פחמימה:0 גרם שומן:1 גרם כמה עצוב שאני יודע הכל בעל פה :\ |
בטונה במים יש 27 גרם חלבון אבל בקטנה [ב100 גרם]
|
ציטוט:
תודה מושון. ותודה גם לפאניק..אפשר לנעול אחים. עניתם מהר וטוב משחשבתי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ביי |
ציטוט:
|
אוייי נזכרתי בעוד משהו
במידה והחלטתי לחשב ירקות מה הערכים תזונתיים של גמבה, מלפפון ועגבניה?ליחידה אחת(אני לא יודע כמה כל אחד בממוצע שוקל) |
טוב עיצבנת אותי
קח את הפוסט הזה: http://www.atraf-f.net/or/showthread...highlight=BCAA קרא את תגובה מס' 6 של סיקס פאק |
רק בגלל שעיצבנת אותי ב ICQ :
http://img138.imageshack.us/img138/7065/pictureno1.jpg פלפלים כל פלפל ממוצע 30 קלוריות מלפפון 10 עגבניה 25 |
ציטוט:
על שלי רשום 27.6 חלבון 0.7 שומן 0 פחמ' סעמק אני בקושי יושב על הכסא ואתה עוד מתווכח איתי |
:p
תפסיק לקנות בסופרים של גרוזינים |
|
3 שאלות אחרונות אם תסכימו..
א. אבוקדו-מהם הערכים תזונתיים?(100 גרם) ב. בנוסף לקלוריות של הירקות שציינתי(מלפפון, עגבניה וגמבה צהובה), מהם שאר הערכים?(100 גרם) ג. מהם הערכים התזונתיים של יוגורט מומלץ כלשהו לאחר אימון?[משה אתה המלצת לי על יוגורט וזה הפתרון הכי מתאים, באמת, אז תתנו לי רק של יוגורט. בנוסף אני משלב בננה ואני רוצה לדעת מה הערכים שלה ליחידה. מצטער שהיו לי כל כך הרבה שאלות פשוט אני עכשיו מנסה לבנות תפריט הכי טוב שאפשר.. |
ציטוט:
בננה שוקלת 100 גרם~ ביוגורט יש 150 גרם בהצלחה |
קיצר הטונה של פאניק יותר טובה......
וiron-mass לא חסר לך מחשבוני קלוריות באינטרנט אחי |
איזה יוגורט אתם ממליצים?
זהו זה הדבר האחרון שנשאר לי אני רוצה לצרוך איזה 2 יוגורטים אחרי האימון..עם 0%...ושיהייה טעים חברים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ב' אני חייב ערכים בשביל להשלים תפריט ואז אני מעלה לכאן. יש לך?:helpsmilie: |
ציטוט:
6.5 חלבון 6.5 פחמ' 0.2 שומן קלוריות 60 ד"א למה כתוב 0% שומן אם יש שם שומן?? איזה דפוק זה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:36. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ