![]() |
עידכון המשך חיטוב.
בערך מאז פסח בחיטוב.
178, שוקל 82 בערך (זאת התאורה בחדר לא רואים יותר מידי ואני מעריך שאני 12-13 א.ש) http://up366.siz.co.il/img2/g5yjiemn4gmt.jpg http://up365.siz.co.il/img3/nwznei2mjmud.jpg (אין לי כוח להוריד שיערות, אז סתמו) |
מתכונן לים?
|
גם כשיושב רואים סימנים לקוביות אז ההערכה דיי נכונה
עד איזה אחוז אתה מתכנן להגיע? ד"א בקשר לאבקה ב240 אפשר לדעת מאיפה? תודה! |
ציטוט:
אני מקווה להגיע ל10-11 אחוז שומן ופשוט להשאר שם עם תזונת פלאו. לגבי האבקה אני אשאל את חבר שלי אם אני יכול לתת את הטלפון שלו, אם כן אתה תקבל. |
נראה מעולה
|
סקסי אעש, במיוחד הבלורית
|
אפשר לדעת
כמה זמן מתאמן???
|
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
סהר אתה צודק, מצטער. |
פששששש יפה מאוד נראה טוב
|
מצטער אחי, אבל לא משיגים היפרטרופיה משמעותית מאימוני כוח.
21.752 א"ש לדעתי. |
ציטוט:
|
לא דיברתי על מסת שריר שאמרתי "תוצאות בעלות משמעות". מבחינתי תוצאות בעלות משמעות זה לעמוד בכל מיני מטרות שאני שם לעצמי באימונים. (המסת שריר והגוף זה בונוס)
בקשר לליפטרים והיפרטרופיה, רוב התוכניות ההתחלתיות של כוח מתמקדות בפלג גוף תחתון. ובכלל גם בפווארליפטינג שים לב ש2 מתוך 3 התרגילים בתחרות רוב הכוח שמיוצר מגיע מהפלג גוף תחתון , אז רוב מסת השריר שלהם מן הסתם מתרכזת בפלג גוף התחתון (למרות שברמות העלית כל ליפטר שיהיה חיטוב יראה כמו בילדר וגם כולם מוזרקים) אבל שים לב לוויטליפטרים (נגיד עד 85 קילו) הם כל החיים עובדים רק אימוני כוח ותנועות מורכבות (בחיים לא בייספס קרל ושטויות כאלו) והם על אחוז שומן נמוך ומסת שריר מאד גבוהה, מי שעובד ואוכל נכון בסופו של דבר יפוצה על כך במסת שריר איכותית, מי שלא לא... זה ככה פשוט (גם מי שמפצל נכון ועובד ל8-12 חזרות וגם מי שעובד כוח או קרוספיט אוו ליפטרים או לא משנה העיקר לגרום פיצוי יסף לעומס שגודל ומתמודדים איתו ע"י תזונה והתאוששות נכונה) |
ציטוט:
למרות שזה מאוד מטומטם להגיד את זה, אני מוכן להתערב איתך שתביא כל בן אדם שאתה רוצה ששוקל במשקל שלי, או של כל ליפטר או ליפטר חובב, ותתראה שאין לו ירך ותחת שמתקרים לשלנו. ידיים וכו' זה סיפור אחר. |
ציטוט:
נדב תן לילדים להגיד לך להתגלח, מי שמבין מעדיף את המראה הרייזור רמוני (razor ramon). |
ציטוט:
|
|
ציטוט:
ושוב אני אציין שזה נשמע מטופש, אבל אני שוקל 85, ואתה מוזמן להביא כל בילדר שאתה מכיר במשקל שלי, טבעי, ולראות שהתחת והירך שלי הרבה יותר גדולים משלו (ולצערי\שמחתי המותן בכלל...). ידיים יש לי חרא כי אני בקושי נותן עליהן נפח, כל מה שיש שם (ואין הרבה) זה מיופברילי, בעצם, בכל הגוף ככה. |
בילדר במשקל שלך פשוט הרבה יותר מאוזן מבחינת חלוקת תשומת הלב לשרירים והתוצאה בהתאם .
בילדר / אתה באימוני היפרטרופיה עם כזה וותק באימונים יהיה בעל מסת שריר בסה"כ יותר גדולה אני מאמין . . |
תשמע קח אותי לדוגמא הידיים והכתפיים שלי יחסית בסדר גמור ולא עשיתי תרגילים לבייספס כבר איזה שנה , שנה וחצי... (רק מתח לחיצות ותרגילים מורכבים) וגם הגוף שלי יחסית פרופורציונאלי מבחינת השרירים.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ