![]() |
האם להחשיב חלבון לא מלא בתפריט?
אני מתכוון לא קלוריות, זה אני יודע שכן, אבל האם בצבירת חלבון צריך להחשיב גם כזה לא מלא? והאם 1.5 גרם חלבון מלא לכל קילו מסה רזה זה בסדר פחות או יותר?
|
1.5 לכל קילו זה בסדר גמור.(מלא)
אני לא מאמין בחלבון לא מלא.ואני לא מחשיב אותו,אף פאם. |
ציטוט:
|
אה....לא יודע אחי עזוב אותי....אני מאדיף לאכול 2 לכל קילו זאת הדרך שלי.:jockey:
|
כן, לספור גם חלבון לא מלא.
1.5 חלבון מלא למסה רזה זה נראה לי מספיק, כי החלבון הלא מלא כנראה ישלים ללפחות 1.8 |
אין סיבה לספור 1.5 גרם חלבון מלא ולהניח שיהיה ככה וככה חלבון סה"כ. אם מגוונים במקורות החלבון , הסה"כ היומי בסדר גמור , אין סיבה לא לספור חלבון "חסר".
|
ואלה מישהוא אולי יזביר לי מה זה חלבון לא מלה ומה זה חלבון מלה ינו מה ההבדל ואיך אני יודע מה זה מה
|
חלבון מלא זה חלבון המכיל את שמונת חומצות האמינו שהגוף צריך
ואינו יכול לייצר בעצמו .. המאכלים המכילים חלבון מלא : בשרים, עופות,גבינות,דגים,אבקת חלבון ועוד .. חלבון לא מלא - לחם,חיטה,דגנים, קטניות ועוד ... אני אישית אוכל 2 גרם חלבון * משקל גוף ובד"כ אני לא סופר את החלבון הלא מלא אבל זה תלוי .. נגיד אם אני אוכל פסטה ושניצלים אז אני סופר 15 גרם חלבון מהפסטה .. |
...יש 9 חומצות אמינו חיוניות , גם בחלבון "חסר" יש את רובן בדרך כלל.
תאכלו שתים או 3 סוגים של זה ויש לכם בדם את כל החומצות אמינו מכל הסוגים....... מה זה משנה אם זה בא ממאכל אחד או 2? וגם כן נראה לי שחלבון לא מלא הוא בעצם מלא רק שיש בו מעט מידי מכמה חומצות אמיניו חיוניות ובכל חלבון יש את כל חומצות האמינו שיש והקטע זה הכמויות. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ