![]() |
רזה מדי
שלום, יש לי בעיה קטנה ואשמח אם יגיבו אנשים שמבינים,
נתונים : גיל 18 - 1.88 על 64.9 ק"ג (עדכני) 13.8 אחוזי שומן. כמו שאפשר להבין רזה להפליא.. לא משנה מה אני אוכל אני פשוט לא משמין ואני אחד שלא ממש אוהב לאכול.. תפריט סטנדרטי-יומי : בוקר : קפה, 2 פרוסות גבינה וזיתים ארוחת עשר : סנדוויץ' חביתה צהריים : צלי עוף - 2 שוקיים, 2 תפוחי אדמה אחה"צ : טוסט/סנדוויץ' גבינה/סנדוויץ' טונה ערב : פרוסת לחם עם גבינה תפריט דל קלוריות מה שנקרא, איך אפשר ליעל אותו? מישהו יוכל להמליץ לי על גיינר זול שמצדיק כמה שיותר את המחיר ומתי לשלב אותו? |
חחח איך אני זוכר שגם אנ אמרתי את זה
שלא משנה מה וכמה אני אוכל אני לא משמין lol עם אתה רוצה לעלות במשקל תוציא את הלחם ותאכל במקום לחם רק פיתות! לי זה עזר :-) ותאכל יותר |
קודם כל נראה כאילו אתה צריך להוסיף עוד חלבון - יש הרבה דברים שאפשר לאכול, כמו קוטג' (בדרך כלל יהיה טוב לאכול קופסה), גבינה צהובה, קופסת טונה, ביצים, דגים וכו'...
נסה להגיע בערך ל25-30 גרם חלבון בכל ארוחה בממוצע כי אתה אוכל 5 ארוחות ביום. מחשבון קלוריות טוב שיעזור לך עם זה: http://www.goleango.com/%D7%9E%D7%97...7%95%D7%AA.php כשאתה מגיע לרמת החלבון הרצויה, אפשר להחליף את הסנדוויצ'ים לפיתות או לחמניות (עדיף מקמח מלא אם אתה גם בקטע של בריאות), להוסיף חמאת בוטנים, חלב וכו'... זה לא בעיה לגרום לעצמך להתרגל לאכול הרבה |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ