![]() |
תזונה בצבא
שלום חברים
אני עכשיו התחלתי טירונות עברו כולה 3 שבתות מאז שהתגייסתי בקיצור אני רוצה לשמור על מה שיש ואפילו לעלות...בעיקרון יש 3 ארוחות ביום ויש פריסות.. אבל זה לא מספיק כי לא אוכלים מספיק חלבון..אז אני לוקח טונה חלווה וסניקרס לבסיס..ואם יש זמן אז אני אוכל,בתכל'ס הלו"ז מפוצץ ואין זמן רק בשעת ת"ש ויש זמנים מוגדרים שמותר בהם,אז אני משתדל לאכול אם יש אפשרות.אגב,אני בבא"ח צנחנים אז האוכל יחסית טוב. הצעות?דעות? |
הרבה קוטג'/גבנצ/לבנה
אפשר לקחת אבקה לשבוע בקופסת פלסטיק ולשתות שני סקופים ביום... לדעתי פשוט תוותר על זה כרגע, תאכל מה שאפשר ותבין שבצבא כולם יורדים, לפחות בהתחלה, זה לא ריאלי |
מתי התגייסת?-עכשיו אני שם לב..אוגוסט.
אני נכנס לשם מפל"ג עוד חודש וחצי,נראה אותך. באיזה פלוגה אתה? |
אני בגדוד 101,גדוד קטן אנחנו.
מפל"ג זה סרספ לא? |
מפלג זה סרספ רספ חופל א' קו ב'קו
הסרספ והחופל שלך חברים טובים שלי. |
החופל קוראים לו אורי אם אני זוכר נכון
ויש כמה סרספים,אחד גבוהה,ושתיים קטנים ממנו,אחד תימני,מי מהם? אגב,אתה תהיה סרספ בפלוגה ח'?(הפלוגה שלי). |
החופל אורי,הסרספ הגבוה היה איתי בכיתה כל המסלול.
בכל אופן,אני נכנס עוד חודשיים להיות חופ"ל בנוב'.נקפוץ להגיד שלום,מה השם משפחה שלך? |
הסרספ הגבוהה בתכל'ס הכי גבר שם..הוא תמיד מצחיק ואז אומר לא לחייך..חחח
השם משפחה זה עופרי..אתה תהיה בפלוגה ח'? ואגב,רוצים להוציא אותי לקורס חובשים..ואני לא בדיוק רוצה,אולי יוציאו בכוח. מה דעתך על זה?מבחינת יציאות אחרי מסלול וזה?פלוסים ומינוסים? כל החובשים ששאלתי אמרו "תצא יהיה טוב" בתכל'ס אני לא נמשך לזה,וגם זה מלא אחריות. |
תצא לקורס..אתה לא תתחרט,מילה.
|
אם אתה לא מפחד ממחטים ודקירות, ברור שתצא!
אני מכיר משו שפחד ממחטים ויצא כי הוא לא ככ ידע, וזה היה לא הכי כיף.. |
גם מי שמפחד..זה עובר לו.יש לי כמה חברים ש"פחדו" ממחטים והיום הם יכולים לישון עם מחט ברגל.
צ'ונגו איפה אתה משרת? |
ציטוט:
שמור על דיסטנס :rolleyes: |
ציטוט:
|
מכיר..איך שם יש לך איפה להתאמן?
|
יונתן,יצאתי בסוף...אמרו לי שזה על בסיס מקום פנוי,קיצר אני מעכשיו בצריפין מיום ראשון מתחיל הקורס וזה...
דיברתי עם החופל וכאלה בסוף החלטתי לצאת,זה רק יוסיף סה"כ.. |
מצויין..וואלה מבסוט עליך.
אני מגיע לבה"ד 10(איפה שאתה תהיה) עוד שבועיים,לקורס של שבועיים.. אני כבר אמצא אותך. |
אתה לא תצליח לשמור על זה במשך 3 שנים... תוותר על המסה, תאכל כמה שיותר ותנסה להתאמן מתי שתוכל.
אני כבר שנתיים וחצי מחכה בקוצר רוח להתאמן הזמן יעבור ותשתחרר |
אפשר לשמור..אפשר גם לעלות(עם הרבה רצון) כמובן שלא בטירונות ואימון מתקדם.
איפה אתה משרת? |
אני כבר שנתיים ועודף בצהל ורק בשנה האחרונה הצלחתי לעלות במשקל ובמיוחד בחודשיים האחורנים.
מאז הגיוס העליתי 8 קילוגרם אך כמו כולם בהתחלה הורדתי קרוב לארבעה אבל אל דאגה,הכל יחזור בסוף;) בשביל לשמור על תזונה אני מביא מהבית קילו גרנולה וגומר את זה בשבוע + אבקת חלבון בערך סקופ ליום. מתאמן פעמיים בשבוע בחדר כושר (אילוצים...) וכל השאר זה פקלים,והרבה:d |
יונתן..אל תחפש אותי,בסוף לא הוציאו.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ