![]() |
דיון - הדברים הכי מפדחים שקרו לכם בזמן אימון
אשכול זה נפתח בהשראת המקרה שקרה לי היום...
התאמנתי לי לתומי עם שירים פול ווליום ברמקולים (יש לי ציוד בבית), באמצע המנוחה בין הסטים נזכרתי שאומרים שזה טוב לצפות בפורנו לפני אימון כדי להגביר את רמת הטסט' בגוף (בלי לגמור, רק לצפות), הבית ריק אז התחלתי להכנס לסרטונים של Phoenix marie (מי שמכיר :emb1:) ובאמצע שאני רואה את הסרטון פתאום סבתא שלי נכנסת (הדלת היית פתוחה) ושואלת אותי מה אני רוצה לאכול :eek: אין ספק שזאת טראומה לכל החיים, למזלי אני חושב שהיא לא הספיקה לראות את תוכן הוידאו עצמו, בכל זאת סבתא לא רואה טוב מרחוק (זה היה בריבועים קטנים כאלה איפה שיש את כל הסרטונים שלה)... :wacko: אז שתפו במקרים המביכים שלכם :ok: |
זה לא קשור לאימון, זה קשור לזה שאתה דביל.
|
מה שמעצבן זה שסתם הייתי חרמן וזאת היית פעם ראשונה ורציתי לראות אם זה ישפיע לי על האימון...
מה אני אגיד זה לא הלך... רק הוריד לי את החשק לאימון :( |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אני נותן לפוסט הזה כמה שעות כדי שאנשים אחרים יחכימו מטימטומך לפני שאני מוחק.. |
אני יודע מה הדבר הכי מפחד שקרה לsubzero באימון - כשל בסקבט עם 160 קילו.
|
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחח
|
Wtf??
|
ציטוט:
|
נכנסתי לפוסט שלך באמצע האימון מהאייפון ומרוב צחוק כאבה לי הבטן ולא יכולתי להמשיך את הדדליפט
|
ציטוט:
עם כל ההערכה שלי אליך באימונים לפחות תשאיר את הפלאפון בלוקר... |
הפלצתי באמצע סקוואט, אבל לא חושב ששמעו ... לפחות בסרטון לא שומעים... אבל זה הרגיש רועש.
קרו לי כל מיני דברים של לדפוק את הראש במוט להפיל משקולת על הרגל / יד ולצעוק כמו כוסית אבל לא נורא... |
ציטוט:
|
מה קשור הפלאפון להטרלות?
|
חחחחחחחח אתה וסבתא שך הרגתם אותי
|
מה חחחחחחחחח מה אתה צופה בפורנו בזמן אימון?? אתה חושב שזה עוזר לך להרים יותר? חחחחחחח
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ואי פעם הכ1רדי בא להביא לי כיף באמצע אימון... לא ידעתי איפה לקבור את עצמי.
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:20. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ