![]() |
איך זה בתור ארוחה לאחרי אימון?
איך זה מבחינת ארוחה?
וגם מבחינת יחסים בין פחמימה חלבון ושומן תודה http://i53.tinypic.com/2zgbw3m.jpg |
זה לא כזה משנה אם זה אחרי אימון כי כל זה לא מתעקל תוך שעה.. אבל יחסית זה טוב למאסה מבחינה תזונה יומית.
|
ציטוט:
זה רק ארוחה אחרי אימון????????????? זה המון!!! והבנתי שאתה בסייקל אבל למה ככה המון....? אם ככה אז לכמה חלבון אתה מגיע ביום? ופחמימה? וקלוריות? |
מה הבעיה עם זה? אחלה ארוחה אחרי אימון
|
המון!
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה לי ולזה |
ציטוט:
סתם מיותר יותר מדי חלבון....מקסימום תצרוך 30.... מה שכן.....תפריט מעולה אם תפצל אותו ל2 ארוחות! ברווח של 3 שעות...תן לגוף זמן לפרק....אחרת זה יילך על שומן.... |
להוא שמעליי מאיפה קבעת שזה ילך לשומן לעזעזל?
|
עוד הפעם אתה והצומי שלך?
מה זה משנה מה אתה אוכל אחרי האימון, מה? |
ציטוט:
זה לא כמה שיותר יותר טוב....זה לא עובד במקרה זה....מה שכן הוא יכול לפצל את זה ל2 ארוחות וככה ירוויח... |
לגבי "מגבלת הגוף השעתית" מחקרים הוכיחו שזה לא לגמרי מדוייק.
גוף האדם הוא מכונה יעילה להפליא ואם הגוף צריך את החלבון הוא ינצל אותו. נראה לי קצת מוגזם לארוחה אחת, זה יכול אולי טיפה להעמיס, הייתי באמת מחלק את זה ל - 2. הייתי אולי מוסיף אבקת חלבון תוך כדי או אחרי האימון כדי להרוויח את הספיגה המהירה. בנוסף, יש יתרון כלשהו לקינמונים מכיוון שלאחר אימו ןהגוף שלך צריך גם סוכרים מהירים. |
תגיד לי , איפה עשיתה רשימה הזאת ?
תודה |
מצויין(בעיקר לעלייה במסה)
|
ציטוט:
יהפוך לשומן..נגיד אתה צודק , במקרה כזה גם אמור להיות איזשהו תהליך ליהפוך חלבון לשומן..איך חלבון הופךלשומן אתה יודע?קודם הופךלגלוקו ואז לשומן...הידעת שזה תהליך יקר מאוד ודי נדיר לגוף? ניראהלך יותר הגיוני שתהליך כזה יקרה מאשר ספיגהרגילה של חלבון? בכל מקרה זה לא נכון , האמת היא שאם תוכל הרבה חלבון גם100 גרםזמן הספיגה יהיה ארוך יותר אבל שוםהפיכהלשומן לאתיהיה..הפיכה חלבון לשומן מחייבת הרבה תנאים , תעבור עלמאמרים זה רשום פה לא פעם אחת. לפני שאתה מתווכח תיהיה בטוח שאתה צודק |
מצטרף לשאלה של olegdom.
נראה כי עשית אותה באתר, אשמח לדעת איזה. תודה מראש |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ