![]() |
איך התוכנית?
נתונים : 15.5, 70,179
מסה. ab 3 פעמים בשבוע a: סקוואט 4x6 לג פרס 3x8 בנץ פרס 3x6 פרפר מ.יד 2x10 מקבילים רחב 2x8 צרפתית 2x10 B: פולי עליון רחב 3x8 מסור 3x8 דדליפט 1x5 לחיצת כתפיים מ.יד 3x7 הרחקה לצדדים 2x8 כפיפת יד קדמית בישיבה(ככה קוראים לזה נראלי) 2x8 |
דדליפט כתרגיל גב ?
כתרגיל רגליים . תעביר את הדדליפט לרגליים , תוסיף עוד תרגיל לגב , ולדעתי אתה מסודר . |
ציטוט:
|
אולי אני לא יודע , אבל אני טיפ טיפה יודע לבחון .
|
היא טובה או לא טובה לא הבנתי?
|
תשאל את pala , הוא מומחה .
|
ציטוט:
|
אז בוא תשאל את hypertrophy ואת רוב הפורום איך הדדליפט אצלם הוא ברגליים .
hypertrophy נתן לי את התרגיל ברגליים . ולדעתי הוא אחד המוסמכים פה . |
אלדר דדליפט אפשר לשים גם בגב או ברגליים
איך התוכנית בכללי? |
לדעתי נחמדה .
|
ציטוט:
2. עם כל הכבוד ליאיר, יש מגוון רחב של דעות לגבי אימונים ולרוב אין צודק / לא צודק באופן חד משמעי. 3. יאיר עושה sldl (כרגע) זה שונה. 4. אם היית מרים משקל סביר בסקוואט ודדליפט היית מבין למה זה לא אנושי לעשות את זה באותו אימון. (מעבר ללא יעיל) 5. שעושים ab (חכם) אימון אחד יהיה דדליפט, אימון אחר יהיה סקוואט. תמיד. 6. לפותח הדיון הייתי עושה את הדדליפט בתחילת האימון. 7. בהנחה ואתה עובד AXBXAXX (כלומר עם יום מנוחה בין לבין) הייתי מחליף ועושה רגליים-חזה-קדמית, גב-כתפיים-אחורית. |
אז יופי , אז אני חושב שצודק דדליפט ברגליים .
ומי אמר שהבנאדם הזה מרים משקל סביר בדדליפט או בסקווט ? (לא במטרה לזלזל) לפחות אצלי זה לא מזיז לי את הקצה . ותודה רבה לך שהסברת לי |
ציטוט:
אני שמח שאתם מתמתנים בתגובות שלכם אחד לשני... pala לא תמיד שמישהו מנסה לעזור ולא מצליח לו צריך לצאת עליו אם היית מסביר לו כמו שצריך אני מאמין שהוא היה לומד ומפיק מהתגובות שלך הרבה יותר |
תודה יאיר .
|
ציטוט:
אני חושב שזה קצת עצוב שאנשים שרוצים לקבל עזרה, פונים לכאן ומקשיבים לילד בן 14 שמתעסק בתחום רק חודש, ועדיין אין לו מודג לגבי דבר, ועוד מתווכח. |
אני מציע לך לא לדבר ככה ,
כי שאתה היית בתקופה של התחלת פיתוח גוף , גם אתה היית ככה . בעצם , כל אחד היה ככה . ולמה לא להתפתות לעזור ? גם אם אני תמיד טועה אז מתקנים אותי , וככה אני לומד לאט לאט . מה הבעיה בזה ? אל תתיחס פשוט . |
גם אתה צודק..הוא צריך ללמוד פה יותר מאשר לעזור
אבל אם תמשיכו למתן את התגובות שלכם זה רק יועיל לו ללמוד ויגרום לו לרצות ללמוד |
צודק יאיר *
|
ציטוט:
אתה באמת חושב שאתה ראוי לייעץ לאנשים אם התוכנית שלהם טובה? לפותח האשכול, סליחה שפתאום ככה אנחנו מתפרצים לאשכול שלך... |
יש לאלדר נקודה, אני הייתי מאוד דומה לו כשהתחלתי, גם חשבתי שאני יודע הכל ואני הכי חכם
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ