![]() |
המכון עשה לי | תוכנית אימונים
אני מתחיל בfbw ואחרי 5 שבועות מעבירים אותי לתוכנית משודרגת יותר , לבנתיים זה תוכנית בסיסית כדי לתת לגוף להתרגל על מנת למנוע התכווצויות ופציעות על תחילת האימונים.
1. פשיטת ברכיים : 3 סטים * 12 חזרות 2. לחיצת חזה: 3 סטים * 12 חזרות 3. משיכת פולי עליון: 3 סטים * 12 חזרות 4. לחיצת כתפיים: 3 סטים * 12 חזרות 5. פשיטת מרפקים: 3 סטים * 12 חזרות 6. כפיפת מרפקים: 3 סטים * 12 חזרות 7. כפיפות בטן: 3 סטים * 12 חזרות אני בן 14 וחצי, 1.75 על משקל 77 קילו.. מה אתם אומרים? |
זה בסיסי ביותר להתחלת אימונים זה בסדר לא צריך להיות משהו מיוחד,תעלה משקלים בהדרגה
|
חרא תכנית, תביא סטירה למאמן שנתן לך אותה
|
אני יודע שזו התוכנית הבסיסית ביותר הוא אמר שהוא רוצה לתת לגוף שלי להתרגל ותוך חודש לבוא והוא ישדרג לי אותה יוסיף תרגילים ויחלק לי לab.
טל אם אפשר הסבר אני אשמח |
אתה פה מ2008 ויש לך יותר מ200 הודעות ואתה צריך להתרגל לאימונים? Wtf
|
ציטוט:
|
כי התאמנתי במכון חודשיים תקופה ואז הפסקתי
ועכשיו חזרתי אחרי שנה וחצי אתה יכול להגיד לי מה לא בסדר בתוכנית שלי? |
ציטוט:
|
כי התאמנתי במכון חודשיים תקופה ואז הפסקתי
ועכשיו חזרתי אחרי שנה וחצי אתה יכול להגיד לי מה לא בסדר בתוכנית שלי? |
ציטוט:
אשכרה יש לי סירטון בראש של הבחור בא עם התכנית למדריך וסוטר לו חחחחחחחח אני מסכים ד"א....קקי של תכנית |
אז במה היית ממליץ לי להתחיל?
ד"א זה לא תוכנית למען לגדול זה תוכנית בשביל להכין את השריר שלא יקבל בום מה שיגרום להתכווצויות זה יותר תוכנית בשביל להרגיל את הגוף לחדר כושר |
ציטוט:
|
תכנית בסיסית לאט לאט תתקדם
|
ציטוט:
|
נכון , המדריך הסביר לי את זה
במה היית ממליץ להתחיל במקום התוכנית הזאת? |
לחיצת רגליים במקום פשיטה
חתירה כלשהי במקום פולי להוריד את מס' הסטים לכתפיים ל2 להורד את מס' הסטים ליד קידמית וחורית ל1 כל שריר לרדת בטווח חזרות ל10 ואאאאזזז להתקדם פעמיים או שלוש בשבוע |
פשוט תפסיק להקשיב למדריך שלך. רואים שהוא לא מבין מה הוא עושה, והוא גם בטח נראה גם ככה. תסתכל עליו טוב ותראה איזה "שרירי" הוא בזכות שיטות האימון המפגרות שלו. מספיק בינתיים תעשה רק 5 תרגילים בסיסיים. והם כמובן בנץ' פרס, סקוואט, דד ליפט, מיליטרי פרס ובנט אובר רוא.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ