![]() |
למה יש בנט אובר רואו בss במאמר של 5x5?
נכנסתי למאמר של 5x5 ולהסבר על התוכנית של מרק ריפטו, וממה שידוע לי בss אין בנט אובר, אלא יש פאוורקלין......אז למה עדיין קוראים לתוכנית ss?
עוד שאלה- האם התוכנית היא לפאוורליפטים או לבודיבילדים? תודה |
תעשה הבדל. 5x5 זה לא ss
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
5x5 הוא שלב מתקדם יותר של ss, אבל עדיין עובד על אותו עיקרון |
אני אנסח מחדש את השאלה שלי למי שלא הבין:
במאמר המוצג בלינק הנ"ל, מוצגת תוכנית העונה לשם ss, ובתוכה יש בנט אובר במקום פאוורקלין {כשבתוכנית ss באתר של מרק ריפטו ובספר, התרגיל בנט אובר רואו לא מופיע בה}.... ועדיין, האתר מציג את התוכנית כss, ולפי הבנתי הרבה גולשים משתמשים בה.... והשאלה שלי היא- איך זה יכול להיות? זה תקין? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אותם עקרונות בדיוק |
ציטוט:
פאוואר קלין זה וויטליפטינג ולשואל השאלה- פאווארקלין תרגיל טכני קשה להבנה, בנט אובר רואו יותר פשוט לביצוע ויכול לעשות לך אחלה לאטס ואחלה גב... פאווארקלין- יכול לשפר לך כוח מתפרץ וכוח כללי, גם הגב נכנס בו אבל פחות... לדעתי תעשה בנט אובר/מתח עם משקל ותלמד את הטכניקה של פאווארקלין ואז תחליט מה יותר מתאים לך... |
ציטוט:
|
והאם ss היא תוכנית לבאדיבילדינג ?
|
ציטוט:
אין בה עבודה על יד קדמית |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל אני אודה לך אם תסביר את עצמך ותאיר את עיניי..... ולשאלה הנוספת- אם ss היא לא תוכנית לבאדיבילדינג, אז למה היא כן? |
ציטוט:
אם תתחיל איתה בערך חצי שנה ככה אתה תעלה הרבה במאסה ובמשקלים ואז אם נגיד תרצה לעבור ל ab או abc יהיה לך יותר כוח בתרגילים העיקריים (המורכבים) ואתה תתפתח מהר יותר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:34. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ