![]() |
סקר - כמה מתח , שכיבות שמיכה אתם עושים (המאסיביים שבניכם)
עניין אותי כמה כל אחד פה עושה מקסימום מרפקים \ מתח \ סקוואטים \ מקבילים וכו' (בעיקרון תרגילים של משקל גוף) ללא הוספת משקולות.
בעיקר מעניין אותי החברה היותר גדולים שבניכם. |
מתח - 3 סטים של 20. שיא לא בדקתי.
שכיבות שמיכה- 3 סטים של 30. |
הכוונה שלי הייתה לא כמה סטים וחזרות אתם עושים באימון אלה כמה מקסימום אתם יכולים.
למשל אני - שכיבות שמיכה - 52 מתח - 10. מקבילים - 12. סקוואטים - המון לא בדקתי. |
תרגילים עם משקל גוף? תזכיר לי?
|
ציטוט:
שמע זה לא יזיק אם מדי פעם ופעם תעבוד קצת עם משקל גוף אתה יודע.. בכל מקרה סיקרן אותי לדעת כמה הכבדים פה בפורום מסוגלים. |
ציטוט:
יכול להיות מישהו ששוקל 40 ק"ג ויבצע 40 עליות כוח..(מתח) (כי הוא עובד הרבה על מתח) ולעומתו מישהו ששוקל 100ק"ג ויבצע 10-15 חזרות כי הוא כמעט ולא עובד על מתח ובשבילכם נניח ששניהם בני 25 ושניהם על אחוז שומן זהה (נגיד 12% ) ביחס למשקל כן... |
ציטוט:
|
שכיבות שמיכה 70+
מתח 18 מקבילים 21 |
ציטוט:
ומה יתן לי לעבוד על משקל גוף? |
ציטוט:
בשביל מה לעשות שטויות חבל לבזבז כמה אימונים טובים על כמה אימונים שסתם יפריעו להתאוששות |
שכיבות שמיכה 70-80
מתח- 11 |
המאסיביים מבינינו לא עושים תרגילי משקל גוף לשאלתך. בשביל מה יש ברזלים?
|
אני לא מבין מה הבעיה שלכם, בנאדם שאל שאלה תענו לא רוצים אל תענו למה לסבך כל אשכול על מה טוב ומה לא הרי בסה"כ אתם לא עובדים על משקל גוף נכון אז למה זה מפריע לכם שבנאדם מתעניין בזה...
לעניין: שכיבות שמיכה- 49 מתח- 12 מקבילים- לא בדקתי- בערך 16-17 |
ציטוט:
סתם מעניין אותי אם ברגע שמעלים מסת שריר אז מצליחים לבצע יותר חזרות במשקל גוף זה הכל.. |
אי אפשר לקבוע אם יותר מסת שריר באמת תגרום לך לבצע יותר חזרות .
באיזשהו שלב זה מכביד יותר מעוזר |
סקוואטים-כמות די גדולה לא יודע בדיוק לפני כמה אימונים בכושר קרבי עשינו 50 ברבף בלי בעיה ממש..
מתח-5 שכביות שמיכה-75 עשיתי בבראור האחרון מקבילים-20 + |
מתח deadhang בערך 17, עם מומנט אבל טווח מלא אני יכול להגיע ל25+....
שכיבות שמיכה 50~ מקבילים לא עשיתי מעל לשנה. סקוואט מי עושה משקל גוף?. |
100000000000000
|
לדעתי כדאי גם לשאול מה הגובה המשקל והאחוז שומן כדי להעריך אם הבן אדם שמן רזה שרירי(גם אני לא אוהב את המושג הזה)
גובה-171 משקל-75 אחוז שומן-12 מתח-18 שכיבות שמיכה-90 |
ציטוט:
ואני עושה רק עם משקל עליי בחיים לא ניסיתי בלי |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:07. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ