ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   השתחררתי מצה"ל ומאוד רוצה לעצב את הגוף ולעלות במסה (https://israelbody.com/showthread.php?t=61062)

mag707 10-11-09 01:01

השתחררתי מצה"ל ומאוד רוצה לעצב את הגוף ולעלות במסה

היי קוראים לי גל וסוף סוף השתחררתי מצה"ל ואני פשוט מכור לכושר והחלטתי שאני רוצה להתחיל לעבוד בחדר כושר ,לאכול נכון ולעשות בעצם הכל הכל כדי לעצב את הגוף ולעלות במסה, רק שאין לי מושג מאיפה להתחיל.
לפני הגיוס הייתי מתאמן בחדר כושר (גם התייעצתי כאן בפורום לא פעם)) ואז לוקח תוספיי מזון ואוכל נכון אז נורא חשוב לי לחזור למה שהייתי אז רק בצורה יותר מבוקרת ואפקטיבית.

אז קיצר, מה אני עושה? מאיפה אני מתחיל?...

hypertrophy 10-11-09 01:14

מתחיל מהנעוצים בפורומים השונים פה

מומלץ להתחיל מהפוסט הנעוץ של עלוש בפיתוח גוף תחרותי שנקרא "כי אני בחור טוב"
זה יתן לך התחלה טובה

הפוסט השני שלך נמחק עקב כפילות
להבא שים לב שאתה פותח נושא רק פעם אחת

mag707 10-11-09 01:29

אוקיי...בכל מקרה אחי אני קורא כאן מילים שהם תאילנדית בשבילי...תבין, אני רוצה להתחיל מהתחלה ואני רוצה להבין מה אני עושה? למה? וכמה?...
אני גר באיזור ראשון לציון - רחובות אני לא יכול להגיע פשוט לסניף של ישראל בודי ולהתייעץ שם עם מישהו...

אגב, אני לא נמצא בחדר כושר ואין לי שום תוכנית אימונים ושום תזונה מתאימה ,פשוט מתחיל מההתחלה!

hypertrophy 10-11-09 01:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mag707 (הודעה 943290)
אוקיי...בכל מקרה אחי אני קורא כאן מילים שהם תאילנדית בשבילי...תבין, אני רוצה להתחיל מהתחלה ואני רוצה להבין מה אני עושה? למה? וכמה?...
אני גר באיזור ראשון לציון - רחובות אני לא יכול להגיע פשוט לסניף של ישראל בודי ולהתייעץ שם עם מישהו...

אגב, אני לא נמצא בחדר כושר ואין לי שום תוכנית אימונים ושום תזונה מתאימה ,פשוט מתחיל מההתחלה!

אתה לא חושב שצעד ראשון זה להרשם לחדר כושר?

mag707 10-11-09 01:35

נווו מה אתה צוחק עליי...בטח שנירשמתי...אבל עדיין לא ישבתי איתם על תוכנית אימונים כי רציתי לקבל את חוות הדעת של ישראל בודי..

hypertrophy 10-11-09 01:38

אמרת שאתה עדיין לא בחדר כושר מה אתה רוצה??!?!?!

איזו חוות דעת?!!?
פשוט תקרא את הנעוצים ותבין
מילים שאתה לא מבין יש את גוגל בישבילם

אתה רוצה מאמן אישי? סבבה, אתה רוצה תפריט תזונה? סבבה
אתה רוצה שהפורום יעשה לך את כל העבודה? לא סבבה

mag707 10-11-09 01:43

מה אתה יוצא עליי!?
אני לא מצפה שאף אחד יעשה לי את העבודה!!!!!! אני לא מכיר אותך ואתה לא אותי...
תקשיב, סליחה אם לא הסברתי את עצמי נכון, נירשמתי לחדר כושר, וחשוב לי לעבוד נכון ולא לטעות, אני רוצה להתאמן ולהשתמש בתוספיי מזון ומצטער אבל קצת קשה לי לחבר את כל מאה המאמרים שקיימים פה לתוכנית מסודרת, אני מבין שאתה מומחה בתחום אבל אל תשכח שיש כאלה שמתחילים ואין להם מושג לאיפה לגשת, אז תנסה לעזור..כי ממש אין לי מושג!

hypertrophy 10-11-09 01:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mag707 (הודעה 943296)
מה אתה יוצא עליי!?
אני לא מצפה שאף אחד יעשה לי את העבודה!!!!!! אני לא מכיר אותך ואתה לא אותי...
תקשיב, סליחה אם לא הסברתי את עצמי נכון, נירשמתי לחדר כושר, וחשוב לי לעבוד נכון ולא לטעות, אני רוצה להתאמן ולהשתמש בתוספיי מזון ומצטער אבל קצת קשה לי לחבר את כל מאה המאמרים שקיימים פה לתוכנית מסודרת, אני מבין שאתה מומחה בתחום אבל אל תשכח שיש כאלה שמתחילים ואין להם מושג לאיפה לגשת, אז תנסה לעזור..כי ממש אין לי מושג!

אני יוצא על כל מי שנכנס לפורום הזה וחושב שמישהו ישב ויבנה לו תכנית אימונים ותזונה מסודרת

זה לא עובד ככה!
אתה יכול לקרוא מאמרים [עיברית אתה יודע נכון?] להתחיל להבין איך דברים עובדים [אני משוכנע שאחרי הקריאה הראשונה אתה תבין הכל]
ואם נקודות קטנות לא יהיו ברורות יוכלו לעזור לך
אבל לבוא לפה ולומר :אני רוצה להתחיל להאמן ולאכול נכון ואין לי מושג בכלום אז תעזרו לי
זה נשמע כמו:אני רוצה שתבנו לי תכנית אימונים ותזונה

mag707 10-11-09 01:50

הבנתי ומסכים איתך לחלוטין!...אני פשוט יכול לבנות תוכנית לעצמי תוכנית עפ"י מאמרים באתר?

אז למה יש ייעוץ ופירסום באתר לפניות ולבניית תוכנית אימונים מתאימה ותזונה נכונה?

hypertrophy 10-11-09 01:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mag707 (הודעה 943298)
הבנתי ומסכים איתך לחלוטין!...אני פשוט יכול לבנות תוכנית לעצמי תוכנית עפ"י מאמרים באתר?

אה יא מצחיק!!!
זה לא קשור לפורום!
חברת ישראלבודי עושה גם תכניות "שינוי" שכוללות תכניות אימון ותזונה
אתה מוזמן להתקשר למס' הטלפון באתר ושם יסבירו לך הככככל בקשר למה אתה מקבל עם זה מה זה כולל ומה העלויות....

hypertrophy 10-11-09 01:56

[quote=mag707;943298]הבנתי ומסכים איתך לחלוטין!...אני פשוט יכול לבנות תוכנית לעצמי תוכנית עפ"י מאמרים באתר?

עוד שאלה, אני נרשמתי לחדר כושר באיזה יישוב והוא לא ענק יש בו את כל המתקנים שצריך רק שמבחינת רמה של יידע בכל הנוגע לפיתוח גוף לא ממש חזק שם, אז אני צריך להבין ממכם איך עובד הכל, אם גם את זה אני ימצא במאמרים אז בלי נזיפות..רבאק עכשיו יצאתי מהצבא..[/quote]

תקרא
מאמרים
ואת
הנעוצים
ותבין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

mag707 10-11-09 02:00

טוב..טוב..וואי רק עכשיו נפרדתי מהצבא ואני מרגיש כאילו חזרתי לטירונות...סבבה אחי, אני יקרא את הדברים באתר ,ולכל מקרה אני התייעץ עם ישראל בודי בטלפון...

תודה על הכל!
אני מקווה שלא עצבנתי אותך באמצע הלילה!

דבר אחרון, זה ישמע מצחיק אבל אני בודק גם לגשת ללימודים בתחום ובעתיד אולי להיות מאמן אישי וראיתי שאתה עברת כמה כמה שיעורים תוכל לעזור לי בכמה דברים?

hypertrophy 10-11-09 02:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mag707 (הודעה 943302)
טוב..טוב..וואי רק עכשיו נפרדתי מהצבא ואני מרגיש כאילו חזרתי לטירונות...סבבה אחי, אני יקרא את הדברים באתר ,ולכל מקרה אני התייעץ עם ישראל בודי בטלפון...

תודה על הכל!

דבר אחרון, זה ישמע מצחיק אבל אני בודק גם לגשת ללימודים בתחום ובעתיד אולי להיות מאמן אישי וראיתי שאתה עברת כמה כמה שיעורים תוכל לעזור לי בכמה דברים?

036407188
בית ספר שיאים באוניברסיטת ת"א
אפשר לשלם מהפיקדון
שם עשיתי את הקורס מייד כשהשתחררתי

יניב צוות ישראלבודי 10-11-09 19:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mag707 (הודעה 943282)
היי קוראים לי גל וסוף סוף השתחררתי מצה"ל ואני פשוט מכור לכושר והחלטתי שאני רוצה להתחיל לעבוד בחדר כושר ,לאכול נכון ולעשות בעצם הכל הכל כדי לעצב את הגוף ולעלות במסה, רק שאין לי מושג מאיפה להתחיל.
לפני הגיוס הייתי מתאמן בחדר כושר (גם התייעצתי כאן בפורום לא פעם)) ואז לוקח תוספיי מזון ואוכל נכון אז נורא חשוב לי לחזור למה שהייתי אז רק בצורה יותר מבוקרת ואפקטיבית.

אז קיצר, מה אני עושה? מאיפה אני מתחיל?...

אהלן.

אם אתה גר בראשון לציון אז זה מצויין כי יש לנו שם סניף!

הרצל 42 ראשל"צ ליד התחנה המרכזית, יש לך שם סניף שפתוח כל יום מ10:30 עד 20:00
אתה יכול לבוא לחנות והמוכר יעזור לך לבחור משהו שיתאים לך.

מעבר לזה אם אתה רוצה ייעוץ יותר מקצועי ומפורט אתה יכול להגיע לפגישות ייעוץ שלנו ושני מומחים יבנו לך תפריט תזונה אישי בשבילך (אם או בלי תוספי תזונה) + תוכנית אימונים.

אם אתה רוצה יותר פרטים לגבי משהו תתקשר לחנות וישמחו לענות לך.
יש לנו מענה טלפוני מ10:00 עד 23:00 בלילה.

בהצלחה.

mag707 10-11-09 20:08

אפשר טלפון של הסניף בראשון או שאני מתקשר לטלפון 036738373!
ואני לא גר ברשל"צ אלא ביישוב ליד ואני יכול להגיע עם רכב...

יניב צוות ישראלבודי 10-11-09 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mag707 (הודעה 943492)

הטלפון הישיר של הסניף שם זה 03-9690283

Mr.O 11-11-09 23:19

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mag707 (הודעה 943302)

תודה על הכל!

אל תיכנס לפאניקה.
תתחיל מתוכנית fbw חודש וחצי-חודשיים.
תבנה לעצמך תפריט (סביר להניח שמאסה) ותיעזר במחשבוני קלוריות וbmr באינטרנט.
אחרי שהסתגלת תקופה, תעבור לתוכניות שיתאימו למצבך בסוף תקופת ההסתגלות.
תייצב את הגוף שלך ותחזור לתלם בהדרגה.

moo 12-11-09 02:01

ציטוט:

פורסם במקור על ידי mag707 (הודעה 943492)

אתה גם יכול להגיע עם גמל

תקרא
http://israelbody.com/showthread.php?t=39074

תתחיל ללמוד את התרגילים שבתוכנית הראשונה
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=26841

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:38.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ