![]() |
פריצ'ר
היום היה וויכוח של חצי שעה ביני לבין המאמן הטמבל שלי שאומר שצריך ליישר ידיים עד הסוף בפריצ'ר
אני אמרתי לו שצריך להוריד קצת יותר מחצי וזהו מי לדעתכם צודק? |
ציטוט:
http://www.exrx.net/WeightExercises/...acherCurl.html ,"Raise bar until forearms are vertical. Lower barbell until arms are fully extended. Repeat. " |
אתה יצאת הפעם הטמבל :)
|
לדעתי הפריצ'ר זה גם ככה סתם תרגיל מעפן (אם אתה עושה עם w), כפיפות מרפקים עם bb מפעיל את הבייספס יותר ואת הבראכיאליס גם אבל בצורה מאוזנת עם הבייספס, פריצ'ר עם w זה תרגיל דפוק לדעתי.
|
ציטוט:
לצערי אני אחד כזה :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לעשות חצי תנועה זה ממש לא נכון. מצד שני בתרגיל הזה, נעילה של המרפקים (כלומר ישור עד הסוף) גורם לתרגיל להיות קשה ברמות מוגזמות בגלל כל מיני גורמים וזה גם מפעיל עומס די גדול על האמות.
בכל מקרה, אם אתה מבצע את התרגיל, תישר את הידיים כמעט עד נעילה. |
אני מוריד עד שהמרפקים כמעט נעולים.
|
באופן אישי אני עובד כמוך וחושב כמוך... שאני מוריד עד הסוף(לא נעילה) אני מרגיש יותר את האמות עובדות...והמטרה היא הבייספס אחרי הכול...
|
לרדת עד הסוף זה סתם חרא.
המטרה היא לעבוד על הבייספס, ואם אתה מוריד עד הסוף אתה צריך לעבוד עם 50% פחות משקל, סתם לא שווה את זה. |
בפריצ'ר לא צריך להוריד עד הסוף בגלל כמה חוקים ביומכניים
בכל אופן כמעט בלתי אפשרי לכופף מרפק מישור מוחלט בפריצ'ר [זה לא נוח גם בלי משקולת בכלל] צדקת |
ציטוט:
|
ציטוט:
ועוד המאמן הטמבל שלי אומר לי כל הזמן "אתה עובד על הגידים של האמות שאתה לא מוריד עד הסוף" |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
* לא נועלים מרפקים לעולם זו סכנה לפציעה כל עוד זה נשמר אין בעיה לכל תרגיל יש את האפקט שלו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
הוא לא המדריך הוא המנקה של המכון!!!!! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:09. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ