![]() |
מעוניין בשיפוץ, לא בשינוי! Abcd
A - חזה
4 בנץ - 8 4 דחיקת משקולות בשיפוע חיובי - 8 4 פרפר בכבלים - 10 4 חזה תחתון בכבלים - 10 b - גב 4 בנט אובר - 8 4 פולי עליון - 10 4 חתירה במכונה - 10 4- מסור - 10 c- רגליים סקוואט כבד\דדליפט כבד - לסירוגי 4x8ן סקוואט קל\ דדליפט קל - לסירוגין 4x12 לחיצת ברכיים - 4x10 לג אקסטנשן 4x10 d - כתפיים אחורית קדמית כתפיים- דחיקת משקולות בישיבה 4x8 הנפקת משקולות לצדדים - 4-10 כתף אחורית בכבלים 3-12 קדמית- כפיפת מרפקים בישיבה - 4x10 פטישים בישיבה 4x10 אחורית - לחיצה צרפתית 4x10 פשיטת מרפקים בכבלים 4x10 משלבים בטן פעמיים בשבוע שיש זמן רבע שעה ריצה בסיום האימון |
תוכנית לא טובה, לא שיפוץ ולא שינוי יעזרו.
תעשה ab עם 6-7 סטים לשריר גדול ו2-3 סטים לשריר קטן, ותכתוב כאן את התוכנית. |
דור כבר אמרתי לך את דעתי על התוכנית שלך,abcd זה לא הפיצול הכי עדיף.
אם כבר אתה בעניין של פיצול לך על abc/ab למרות שאני בכלל בעד ss/5x5 |
אתה עושה סקוואט כבד פעם בשבועיים?
|
למרות התיעוב שלי אל הבחור ,אדון רוזנרוט צודק ,סקוואט עושים תמיד כבד במסגרת הטווח חזרות שאתה עובד בו
סקוואט קל לא יתן לך כלום כנל דדליפט ,אלו פשוט לא תרגילים של משקלים קלים. |
בנוסף
למה אתה לא עובד האמסטרינג ? למה כל כך הרבה סטים לחזה ? אתה צריך לתקן את התוכנית הזאת בכדי למקסם את הפוטנציאל של פיצול abcd כרגע זה נראה כמו עבודת נפח גבוהה על פארש ואני אומר את זה בתור אחד שמאוד תומך בשיטה של פיצולים כאלו |
ציטוט:
|
מוסיף למה שנאמר כאן שמצחיק לעבוד תרגילים כמו סקוואט ודדליפט על 12 חזרות.
דדליפט = 2-5 חזרות. סקוואט 4-7 לא יותר! |
ציטוט:
כבד זה יחסי ,תמיד צריך לעבוד כבד ביחס לטווח החזרות שאתה עובד בו ,זה יכול להיות 100 קילו בטווח חזרות מסויים וזה יכול להיות 50 קילו בטווח חזרות אחר. |
ציטוט:
יש גם מקום לעבודה בטווחי חזרות גבוהים(אפילו ריפטואיסטים ומתאמני 5x5 למיניהם מודים ביעילות של עבודה בטווח של 20 חזרות לפרקים) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מי אמר ש-10 חזרות סקוואט זה לא יעיל? |
ציטוט:
מי שבאמת סאדיסטי שיעשה ווידומייקר בסקוואט:sbb3: |
ציטוט:
|
סקוואט קל או דדלפיט
הכוונה לא משקל של ילדה כבד יחסית אבל בלי שהגב התחתון של יקרוס 16 סטים לחזה פעם בשבוע זה סביר לא? ארבל אתה ממליץ לעבור לab? כמה סטים אתה נותן לגדול כמה לקטן? |
ציטוט:
|
ציטוט:
dor_dru הגב שלך לא יקרוס אם תעשה טכניקה נכונה. |
ציטוט:
ואני אצצט גיבור עם משלי ,ברנץ' וורן שחתום על הציטוט "light days? is that some kind of tampon?" |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:15. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ