![]() |
כמה זמן יקח לי להתנפח
יש לי שאלה.
כמה זמן יקח לי להתנפח ברוחב? זאת אומרת לקבל מסת שריר, אני בן 16 והגובה שלי הוא 200 מטר ואני שוקל 91 ,אבל אני רוצה לעלות עוד 9 קילו שריר שאני ישקול 100 בידיוק, כמה זמן זה יקח לי אם אני מתאמן בבית יש לי עד 70 קילו משקולות מוט ארוך ו2 מוטות קצרים? |
|
בואנה אתה מצחיק
|
ציטוט:
תלוי בתפריט שלך בתוכנית אימונים בחילוף חומרים שלך , ברמת הרצינות שלך , בהתמדה שלך ביכולות שלך , בזמן הפנוי שלך לאימונים , ובמסירות שלך לטווח ארוך .. הקיצר שאלה מטופשת . |
אתה רוצה להתנפח קצת? יענו רק מעוצב ומחוטב?
או שאתה רוצה להתנפח ממש הרבה? אבל זה מגעיל תיודע, שהם מפסיקים הכל מתפנצ'ר |
יקח לך הרבה זמן אם לא תתחיל לקרוא
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ענקקקקק
|
אתה 2 מ' ולא 200 ..
ויש כדורים לניפוח בבית מרקחת תיטול 2 לפני אימון ו3 אחרי אימון תזמין 25 מ"ג ,תבקש מהרוקח עולה 25 ש"ח לקופסה של 30 כדורים,תקנה 2-3 קופסאות לביתניים ואל תשכח לשתות הרבה מים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אבל הבעיה היחידה שלי לי היא שאם אני אוכל הרבה השומן מגיע לי לכרס זאת אומרת אני יכול לשקול 150 קילו אבל היד תישאר אותו היקף ואולי אפילו תעלה 2 3 ס"מ אבל הכרס תגיע לי עד חיפה זה מה שמציק לי בגלל זה אני רוצה לקבל רוחב לא כמו מר עולם אבל לעלו איזה 10 קילו שריר 15 קילו שריר ואם מישהו יכול להמליץ לי על תוכנית תזונה ואימון אני ישמח
|
ציטוט:
אני רוצה לחסוך את זה ממך בזה שאני יגיד לך לחרוש את המאמרים באתר.. בהצלחה. חח הרגתם אותו:cool: |
ציטוט:
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח ^^ קרעת אותי..
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ